Nu dam intodeauna raspunsuri ironice.asa intrebari, asa raspunsuri. unii chiar merita.
Uneori trebuie sa fii ironic. Astfel ce s-ar alege de lumea asta?
Si app nici eu nu vreau sa ma gandesc ce ar fi vazut ochii mei! M-as fi crucit si as fi luat-o la fuga in 3 pasi si 2 timpi de pe site.
Da sa vezi ce nasol e cand pui o intrebare si primesti doar 3-4 raspunsuri si alea de multe ori neinteresante.
E normal să răspund ironic la întrebările în care mi se cere ID-ul hannei montana, în care mă întreabă câţi cm ar trebui să aibă penisu lui la 14 ani, lista poate continua.Răspunsul meu este pe măsura întrebării.Cu cât mai serioasă, cu-atât mai serios e răspunsul. Da' la ce întrebări au început să apară pe site, e şi normal ca 9. 5 din răspunsurile mele să fie ironice!
Cum sa nu fii ironic atunci cand limba romana pare cea mai mare problema a multor persoane de pe TPU... gen aceliasisau altele si altele. mai interba unul ce e sexul anal. cred ca e metoda prin care a fost conceput el
Nu te supara dar ai observat ce intrebari posteaza uni? Eu nu am ironizat nici o intrebare pentru ca refuz sa raspund la prostii.
Ai dreptate fato.Sa vezi ce ampenii mai scriu unii. Una scrie:cum arata fat-frumos astazi? si unii zic:Ca mine.Doamne fereste!