| danina a întrebat:

De ce conteaza atat de mult corpul? am in clasa 2 fete care au corpuri frumoase... dar la fatele nu mi se par ca sunt foarte frumoase, insa cu toate astea toata lumea zice ca sunt frumoase, toti baietii le baga in seama, au inceput sa isi faca poze cu ele de parca ar fi niste VIP-uri. nu sunt geloasa sau ceva de genu dar nu inteleg. FUNDA

Răspuns Câştigător
| adriana49 a răspuns:

BUNA danina.Sa sti ca nu conteaza daca esti mai slabuta sau mai grasuta. Conteaza ca prieteni sa te accepte asa cum esti tu nu cum si-ar dori ei sa arati.Cred ca acele fete traiesc intr-un vis al lor dar eu zic ca ar fi cazul sa revina la realitate.Nu uita un lucru important (Un suflet sanatos sa gaseste intr-un corp sanatos) si acest lucru nu se refera la o talie subtire si frumoasa. Apropo de VIP-uri in nici un caz nu cred ca sunt doar pentru ca au un corp subtire ci mai degraba FIGURANTE. Tine minte ce iti spun pentru frumusete mereu exista un pret pe care o sa il platesti mai tarziu.Fi tu insati si nu vei regreta.pa

5 răspunsuri:
| sandra2012 a răspuns:

Pentru ca baietii se uita mai mult la fund, sani, picioare, etc. Sunt bune in pat ce vrei sa-ti zic mai mult de atat?

| ladybug17 a răspuns (pentru sandra2012):

Aici ai dreptate! Cam toti baieti cauta asta, mai ales cand se experimenteaza in ale "iubitului" laughing

| danina explică (pentru sandra2012):

Pai nu cred ca au facut-o inca...

| danina explică:

Sunt pe a 8-a nu cred ca a facut-o nimeni din clasa laughing)

| sandra2012 a răspuns (pentru danina):

Dar eu nu am zis ca ar fi facut-o. Omul e dator sa incerce nu? Asa si baietii sunt "datori" sa incerce se gaseste vreuna sa le cada in plasa.