| lollopop a întrebat:

De ce credeti ca adolescentii, acum, isi incep viata sexuala de pe la 13, 14 ani?
Asta fiind prea devreme...
Vreau parerile voastre.Credeti ca e normal?
Unii sunt foarte mici si nici nu stiu de ce fac acest lucru. Altii o fac pentru ca e la "moda"...Sau pentru ca au vazut la altii.

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

E vorba despre prostie in masa.Lipsa de informare acumsurprise
Si daca esti la Cuca Macaii tot stii care e treaba cu contraceptia asta
Lipsa de timp a parintilor, da.Nu te poti astepta ca un tata al carei nevasta e plecata in alta tara sa abordeaze cu fata lui adolescenta subiectul sex.Si tipa cade la pat ca o floare oflita la prima bruma.Greu prima data ca dupa aia incepe sa ii placa ba chiar cauta "armasar sa imi faca fata nu asa"(nr.forum CG)
Cu asemenea specimenii de copii ti-e frica sa mai nastiI don't want to see

| Elena1234456 a răspuns:

Curiozitatea si educatia "moderna" sunt de vina.

| Vizitiul a răspuns:

Unul din factorii care influenteaza inceperea vietii sexuale este curiozitatea. Depasind curiozitatea, intervine placerea si-n final obisnuinta si dorinta. Da, intr-adevar, este mult prea devreme. Inceperea vietii sexuale este influentata si de anturaj. Cred ca si din pricina superficialitatii in supraveghere, din partea parintilor asupra copiilor.

| anad a răspuns:

Pentru ca e la moda, pentru ca peste tot sunt bombardati cu informatii si exemple despre sex(in toata media, in grupul lor de prieteni) si aceasta moda suplineste lipsa preocuparilor sanatoase si potrivite varstelor, a informatiei corecte.

| clauss a răspuns:

Nu au minte, asa cred ei ca e mai bine. ca e cool, mai tarziu realizeaza ca nu a facut bine

| nobody_9468 a răspuns:

Nu, nu e normal dar cine stabileste ce inseamna normalitatea? In ziua de azi majoritatea facem asta si deja a devenit normalitate, depinde pentru fiecare ce inseamna normalitateawinking.
De ce? Unii dintre noi fiindca sunt influentati de anturaj, altii fiindca exista efectul ala de turma-unde-s mai multi hai bai si noi!, iar altii, de fapt altele fiindca sunt naive si au incredere in anumiti tipi dubiosi care le-o trage o data si dup'aia le lasastraight face.
Sau mai sunt o mica parte, care vor sa-si traiasca viata, sa nu tina cont de parerile astiora ca tine si care stiu ce-s alea"senzatii tari".tongue

Bafta.

| georginika a răspuns:

Buna.
Cred ca majoritatea copiilor nu se gandesc la riscurile care vor urma din cauza inceperii vietii sexuale la o varsta asa de frageda.
Nu mi se pare un lucru normal.Cred ca preocuparea copiilor ar trebui sa fie cartea. E ok sa ai prieten, sa iesi cu el, in cluburi, la plimbare... dar atat.

| AdelinaC a răspuns:

Este vorba de lipsa de informare, cel putin eu asa cred.

| Mirciuuuuuuuu a răspuns:

Eu am facut acum 2 ani adica la 12 nu pentru ca e la moda, pentru ca e coool pentru ca e de gasca ci pentru ca imi placewinking

| Lavinia_6306 a răspuns:

A pai... este anormal. clar asta. si poate fac asta de placere. dar nu se gandesc si la riscurioh go on

| BuggsBunny a răspuns:

Mda...se pare ca acum de la 18 ani s-a ajuns la 12 laughing ce lume straight facestraight face mai rezistati si vai macar 17 ani tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se pare curect ca cineva sa faca sex asa de mic. eu una nu as faceo