Si mie-mi spun chestii de genul!
Doar ca, nu stiu, m-am obisnuit si trec cu vederea! Asta ar trebui sa faci si tu. Daca cineva te striga ''EMO'' ori intorci spatele si pleci. ori un raspuns pe masura ''Suck My Dick''.
Logic, nu?
Pai nu esti emo doar semeni cu unul... dar daca esti trist iti mai tai cate o vena din greseala asa cand vrei sa te barbieresti mai faci noaptea cate o plimbare in aer liber prin cimitir... aunci da esti emo. pana una alta doar pari a fii emo. asa ca sfat prietenesc daca iti vine vreo idee iti recomand gilette. :d
Buna!
Pentru ca in zilele astea toti se i-au dupa fizic, nu conteaza cum esti de fapt, si arunca vorbe aiurea.
Stilul tau seamana "putin" cu cel de emo...de asta spune lumea asta, dar asta nu inseamna ca si esti
Sper ca te-am ajutat !
Bună.
Nu că mă bag, sau altceva, dar observ că şi numele tău conţine emo-punk în el. Anyway.
Oamenii sunt judecaţi întotdeauna după aspectul fizic, după ce spun şi după cum se comportă. Asta nu înseamnă că şi trebuie să te schimbi, doar pentru a le face lor pe plac. Continuă să fii cine eşti, nimeni nu o poate face mai bine decât tine. ( :
O zi bună!
Te plângi că te fac alţii emo, dar nu te-ai gândit că tu le dai impresia asta? Nu cumva vrei să pari emo? Ca să fii "cool".
Tu ţi-ai pus singură eticheta asta. De ce cred asta? Pentru că m-am uitat la numele tău.