Daca acei baieti sunt undeva la varsta pubertatii sau sub(adica niste copilasi) nu prea aveai ce le zice, se stie ca cei mici sunt rautaciosi si taxeaza orice defect al celor din jur. nu e o regula generala si tine intr o oarecare masura si de educatia primita in familie, exemplul parintilor.
daca erau deja trecuti de vremea cosurilor atunci e clar ca avem de a face cu niste minti ingust si cu un minim coeficent de inteligenta si din pacate aici nu mai e niciun remediu.
bascalia si discriminarea e o trasatura a romanilor si vor mai trece cativa ani pana sa ajungem si noi la un nivel de toleranta insemnat, asemanator tarilor civilizate.
ca o paranteza, sa stii ca baietii prefera fetele mai durdulii in detrimentul celor skinny
Roata se poate intoarce oricand mai ales ca baietii au tendinta sa se ingrase dupa ce trec de varsta adolescentei si la fete e chiar invers. si eu pana acum trei ani cand m-am lasat de sport aveam un corp numai bun de pus in revista si in acesti trei ani am pus peste 35 de kg. norocul meu este ca aceste kilograme le-am pus peste tot. nu doar pe burta. si inca ceva: baietii prefera o fata putin mai rotunjoara si naturala decat un slaba si sclifosita
Sunt o fata foarte grasa si ma simt asa de monstru fata de celelalte fete subtiri ma simt ca un zombi îs total singura nu am macar o prietena dar apoi prieten nici macar colegele de clasa nu ma baga în seama îs singura cuc stau mereu acasa si plang nu pot sa îmi traiesc adolescenta dar asta este ramd si zambesc întotdeauna ca si cum nu am nimic dar sufletul mie negru de tristete si singuratate.cateodata ma întreb oare asa va fi mereu sau chiar sunt un monstru...
Buna! Si eu sunt grasa si de mica suport unele critici ale celor din jur, mai ales al unora dintre baieti! Vad colege ale mele, au iubiti si ma doare ca eu is uneori singura.Si cel mai tare ma doare caci acolo unde candva eram aproape totul, acum am ajuns sa fiu luata in ras! Nu stiu cum sa mai procedez! Unii nu gandesc ca a fi gras nu depinde neaparat de o dorinta, poate fi ceva ereditar sau poate fi din cauza unei dereglari hormonale.Eu una am ajuns in stadiul in care nu mai bag in seama ceea ce aud in jurul meu... fetele grase...nu mai fiti suparate, ce e al nostru e pus deoparte.v.am pupat!
Din lipsa de respect! Si eu sunt plinutza... Dar pot spune ca am multi prieteni si cunostinte care ma respecta, care imi spun mereu ca niciodata nu s-ar fi gandit ca una ca mine poate sa gandeasca asa cum o fac eu, si sunt bucurosi sa-mi fie prieteni Desigur, am parte si de vorbe grele din partea unora, dar am invatat inca de mica sa nu iau in seama aceste lucruri! V-am pupat! Be happy!
Foarte rau dn partea lor sa le fye ruujynee celor care fac acest lucru terybyl de urat nu-i frumos ce fac pentru ca aceste fete au un suflet mare si sunt foarte pryetenoase crede-ma ca si p mine ma deranjaza acest lucru syncer mie imi plac fetele plinutze si prietena mea este plinutza si nu ar trebui sa conteze aspectu fyzyc...conteaza mai mult ce ay an suflet si pentru pers respectyva la fel trebuye sa le yubeasca candva si pe aceste fete ca nu sunt animale respect pentru fetele plinutze si nu ay bagatzy an seama pe astya cre rad d voi ca sunt niste retardatzy sa fiti yubyte fetelor
Foarte rau dn partea lor sa le fye ruujynee celor care fac acest lucru terybyl de urat nu-i frumos
ce fac pentru ca aceste fete au un suflet mare si sunt foarte pryetenoase crede-ma ca si p mine ma deranjaza
acest lucru syncer mie imi plac fetele plinutze si prietena mea este plinutza si nu ar trebui sa conteze
aspectu fyzyc...conteaza mai mult ce ay an suflet si pentru pers respectyva la fel trebuye sa le yubeasca
candva si pe aceste fete ca nu sunt animale respect pentru fetele plinutze si nu ay bagatzy an seama pe astya cre
rad d voi ca sunt niste retardatzy respect acestor fete si sa fytzy yubyte
Da fetele mai grasute sunt mai altfel caracterizate decat cele slabe. Si eu sunt o fata mai grasuta, unii care nu au cei7 ani de acasa isi bat joc, dar nu pun la suflet deoarece nu se merita. oare cati baieti sunt la care le plac fetele plinute? Si de ce? Si noi suntem tot fete chiar daca suntem plinute!
Buna. Si eu sunt fata. Nu sunt modelu' 90-60-90. sunt modelu' 100-90-100, dar ma simt bine. Majoritatea cunoscutilor mi-au spus ca seman cu Khloe Kardashian cand era mai plinuta, si mie imi convine. Eu nu am fost niciodata luata in ras. Stiu cum sa ma imbrac ca sa mai ascund din fund si burtica, dar mai ales stiu cum sa gandesc si sa ma port. Asta conteaza.
Buna.Am 14ani si 6. 5 kg sun grasa stiu... dar toti din clasa mea imi sunt prieteni mai ales fetele nu ma critik niciodata pot chiar sa zic ca fac parte dintr-un grup foarte popularizat mg si la discoteca danesez dar cateodata un pusti mai mik decat mine normal imi zice...''fa da ce slaba esti'' dar eu ii zis''stiu vreo problema''apoi inghite gura si pleca apoi eu nu mai dansez si mg pe canapea sau ceva si numai dansez jumate de ora apoi fete ma iau depe canapea si dansez in prima jumate de ora ma doare acele vorme da dupa ma obisnuesc dar si la scoala cu toti baieti ma intelec colegi nu m-au facut niciodata la grasa si asa ma face sa ma simt bine la scoala dar cand probez o pereche de pantaloni si vad ca nu incap in ei incep sa plang si sa spun''alexia esti o grasa mai slabeste nu te uiti la celelate fete''dar nu ma plang in scoala mea sunt fete mai grase decat mine asa ca bafta la toate:*
Dear Foxy, sau draga plinutelor/grasutelor. Eu cel putin sunt mica in varsta dar cunosc! Baietii ingeneral cei intre varsta de 10-19 ani [but nu toti] sunt niste porci! Pentru ca alearga dupa niste fete ca Monica Columbeanu! Si da serios! Eu sunt slaba! Cand eram in scoala generala toata lumea la o cearta se lua de kg mele in plus HA! Eu ma saturasem de asta! De vb proasTE! Acm sunt la liceu... 1 an am tinut regim si de la cele 75 de kg am ajuns la 60! Am slabit incet cu mult efort, sport[2 ore pe zi] impachetari! Iar acum baieti din generala cand m-au vazut au ramas :O Si acum eu le dau cu flit si ei sunt . Fetelor mai plinute, daca va place cum sunteti ramaneti asa! Daca nu nu va mai plangeti si luati masuri! Daca plangi nu te va ajuta nimeni! Asa ca burta pe treaba!
Eu ma cred grasa pentru ca la 11 ani am 47 de kg dar 1, 55 m mama spune ca sunt in crestere si nu ma voi mai ingrasa as vrea sa stiu voi ce credeti st grasa? si stiu cum e inainte si mie imi faceau la fel dar acum majoritatea baietilor din cls ma cred frumoasa pentru ca nu par asa grasa ca in kg si baieti nu te plac numai pentru cum arati si pentru cum te comporti si dupa inima decat cei care st nesimtiti nu plac o fata grasa care poate are probleme de sanatate deci...si nu e adevarat ca noi fetele ne uitam urat la baietii scunzi si grasi cand st prietenele lor adevarate sau daca doar comportamentul lor e frumos n-avem ce sa spunem
Stiu cum e...eu sunt o grasuta toti ma iau in ras ca sunt in luna a 7 a ca mai slabai sora mea si ma compara ba ca m-am umflat ca un butui m-am saturat fac exerciti dar nu ajuta o sa mor de ruside si sora mea de fata de toti imi spune:iar te-ai inflat de la atata mancare si chesti de astea...
Eee na e si vina lor eu nu-s nici grasa nici slaba sunt normala si da am fost mai plinuta cand m-am lasat de sport dar am ajuns la o greutate ideala hai frate de mine nusi batea nim jo ca nu indrazneau adica daca se luau in gura cu mine e clar cine pierdea deci chiar n-am avut probleme) si sunt aiuriti prosti fara minte aia care isi bat joc) sincer) decat sa fi o slabanoaga numa oase) plata schelet mai bine sa ai niste forme