| IonelFlorianUrzica a întrebat:

De ce îi critica atâția oameni pe cei din generația z și alpha? Spun ca nu au bun simț, ca injura, ca nu știu sa vorbească, ca nu știu sa scrie, sa citească, ca nu au cultura generala, ca nu au gândire logica, ca nu mai învață și ca îi interesează doar telefonul și rețelele de socializare! Dar vreau și eu sa pun o întrebare celor care îi critica atât de mult pe copiii și adolescenții de acum! Voi dacă aveați telefoane, tablete, laptop, internet, televizor cu o grămadă de emisiuni, filme și seriale toata ziua si nu doua ore pe zi ați mai fi învățat? Eu consider ca îi criticam prea mult pe adolescenți crezând ca noi am fost niște oameni conștincioși care citeau și lucrau la romana, matematica, franceza, germana, fizica, informatica, chimie toata ziua! Pana la urma și pe vremea părinților noștri nu se învața! Și nu pricep de ce se ia toată lumea numai de copii pentru ca nu saluta și parca ignora pe toata lumea când eu am văzut mulți adulți care fac același lucru, nu saluta și stau pe telefoane pe banca! De asemenea oamenii care spun ca adolescenții din ziua de azi nu au bun simț pentru ca nu vor sa ofere locul persoanelor în vârstă în autobuz ar trebui după părerea mea sa se gândească și la faptul ca unii copii au probleme medicale și nu pot sta în picioare! Eu nu cred ca adolescenții și copiii de acum ar trebui criticați atât de mult! Voi ce credeți?

5 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Conflictul dintre generatii a existat mereu, unii se cred mai buni, mai destepti si considera ca pe vreamea lor era altfel. Era pe dracu'. Din punctul meu de vedre, generatiile noi sunt de o mie de ori mai cuminti decat generatia mea. Cand ma gandesc la ce faceam eu in copilarie parca nu-mi vine sa cred ca sunt atat de cumintii copiii din zilele noastre.

| darrio2007 a răspuns (pentru Dismally):

Se pare ca nici tu nu esti departe de generatia actuală, ca varsta ma refer.

| Dismally a răspuns (pentru darrio2007):

Ba sunt foarte departe ca varsta.

| darrio2007 a răspuns (pentru Dismally):

In sus sau in jos?

| Dismally a răspuns (pentru darrio2007):

In sus, evident.