Adică oamenii slabi sunt considerați handicapați iar cei grași, proști? Nu știu ce anturaj ai tu, se pare că nu ești înconjurat de persoane de calitate. Eu n-am întâlnit situații de genul ăsta decât la copii și la adolescenți, se știe că ei sunt, de obicei, cruzi și răutăcioși.
Când e vorba însă de adulți, atunci respectivii sunt ignoranți, abrutizați, lipsiți de educație și bunul simț elementar.
In tara asta am intalnit oameni care te judeca dupa spectul tau fizic si incep sa te critice la asta m-am referit.
Asa e peste tot, nu doar la noi in tara. Intr-un fel e bine, spre exemplu o persoana supraponderala ar putea lua masuri si ar slabi datorita parerilor negative ale celorlalti. Pana la urma o face spre binele lui, nu sa arate mai bine, dar sa fie mai sanatos.
Unii exagereaza, daca esti slab, nu prea ai ce face, iar unele persoane au o structura diferita, talia mare, metabolism lent, chiar daca nu sunt supraponderali, nu arata tocmai fit. E stupid sa te iei de astfel de persoane.
Lumea e ciudata, te va judeca oricum. Chiar si dupa ce am pus 22 de kg pe mine, lumea inca ma face slab
Marina_Daniela_1992 întreabă:
anonim_4396 întreabă: