| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

De ce in tara asta un baiat daca e slab sau gras e considerat prost sau handicapat? Niciodata nu am inteles asta. De ce sunt oamenii asa de nenorociti?

5 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Asa e peste tot, nu doar la noi in tara. Intr-un fel e bine, spre exemplu o persoana supraponderala ar putea lua masuri si ar slabi datorita parerilor negative ale celorlalti. Pana la urma o face spre binele lui, nu sa arate mai bine, dar sa fie mai sanatos.
Unii exagereaza, daca esti slab, nu prea ai ce face, iar unele persoane au o structura diferita, talia mare, metabolism lent, chiar daca nu sunt supraponderali, nu arata tocmai fit. E stupid sa te iei de astfel de persoane.
Lumea e ciudata, te va judeca oricum. Chiar si dupa ce am pus 22 de kg pe mine, lumea inca ma face slab laughing

| aXy99 a răspuns (pentru aXy99):

Post scriptum: sau happy

| RAY a răspuns:

Ce chestie 99% din romanii sunt crestini

| Raven a răspuns:

Adică oamenii slabi sunt considerați handicapați iar cei grași, proști? Nu știu ce anturaj ai tu, se pare că nu ești înconjurat de persoane de calitate. Eu n-am întâlnit situații de genul ăsta decât la copii și la adolescenți, se știe că ei sunt, de obicei, cruzi și răutăcioși.
Când e vorba însă de adulți, atunci respectivii sunt ignoranți, abrutizați, lipsiți de educație și bunul simț elementar.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Raven):

In tara asta am intalnit oameni care te judeca dupa spectul tau fizic si incep sa te critice la asta m-am referit.