anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce incă nu am iubita?
Nu stiu...am deja aproape 17 ani sunt dragut, foarte respectabil in privința fetelor, un penis destul de 18-19 cm, chiar sunt foarte aranjat si ingrijit mereu, ințelegator, nu sunt timid sau mai stiu eu ce. Nu inteleg, mai mult de atat ce si ar mai dori o fata?

9 răspunsuri:
| StoranBianca1999 a răspuns:

O fata și-ar dori sa scrii' de ce 'și nu' de ce legat'

| Anonim1982 a răspuns:

Nu ti am vorbit urat. in primul rand doar am intrebat, deoarece orice baiat/fata la timpul lui/ei isi doreste prieten/prietena... multumesc pentru raspuns o sa iti urmez sfatul pozitiv cu personalitate, caracter etc. poate in viitor ..cine stie! Sper sa iti ceri un mic scuze, daca nu ..chiar nu mi pasa.

| Anonim1982 a răspuns (pentru StoranBianca1999):

Scuze

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fratilor nu va mai masurati penisurile incepand cu gaura cu.rului. media in Europa si Romania e pe la 12-13cm numai pe TPU media e 19+

| HaneloreOlga9 a răspuns:

Iti lipseste mintea

| Anonim1982 a răspuns (pentru suntserios):

E. nu imi pasa de parerea ta!
Apropo. sa stii ca se masoara pe deasupra..nu cum ai zis tu ca am facut eu laughing chiar nu mi pasa, si oric um majoritatea sunteti tari in fata telefonului...pc - ului mai stiu eu ce, dar in realitate nu ati zice nici pss..asta e lumea nu se poate schimba deloc hateri imputiti pe oriunde ma ca* pe cei care ma critica punct.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Anonim1982):

Am înțeles, am înțeles, ai pla mare

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Anonim1982):

O ai mică

| peperonies a răspuns:

"foarte respectabil in privința fetelor".
prea lache.