Din cauza ca in relatia p care o are atunci ceva nu merge si cauta acel ceva la atcineva. Km ar fi ca nu i se ofera destula atentie sau ceva de genu si atunci cauta la alta fata atentia necesara sau mai stiu eu ce.... iar la fete acelasi lucru...cauta ceea ce nu i se ofera destul [nu va ganditi la prostii] [in unele cazuri va puteti gandi]
Din aceleas motive ca si fetele
Ori s-au plictisit de acea persoana
Ori a gasit o fata mai frumoasa
Ori a avut loc o cearta intre cei 2 si s-a dus tot
Motivele sunt multee...
M-ati spart cu intrebari de astea. Dar femeile de ce naiba inseala?
Apropo. observ c-ai ochelari, decolteu, alea, alea. Numai buna poza de afisat pe internet, nu? Si te mai intrebi de ce inseala...
Astai tineretea si baietii si fetele daca au ocazia si se merita o fac, pentru ca dupa ce te-ai casatorit s-a terminat, azi cu una maine cu alta.
Nu inseala doar baietii dar... lor li s-a pus aceasta eticheta
Se spune ca "buna reputatie a unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati"
Ca sa te inerce ca sa vada daca ii parasesti dupa ce te-au inselat. ca sa-si mareasca palamaresul.etc mai vrei sa-ti mai spun?
Intrebarea ta nu e bine adresata!
Pentru ca se stie de cand lumea ca nu numai baietii insala ci si fetele si la aceasta intrebare baietii s-ar simti neindreptatiti!
Cel mai probabil este de vina rutina. E nevoie si de noutate, de mici schimbari care sa aduca un suflu proaspat in relatie...altfel se plictiseste unul de altul!
Daca te gandesti mai bine si fetele inseala, nu tin apararea nimanui dar asa ii, a si ink cv si fetele si baieti inseala atunci cand simt la persoana de langa ei k ii lipseste cv sau mai inseala ca sa se dau mari sau doar din simpla placere.
De ce insala baieti? hmm nu ti-ai pus intrebarea de ce femeile sunt c***e? de asta insala...
Poate la multi vise pare o tampenie intrebarea dar eu nu zic ca doar baieti inseala ca nu-i adevarat cunosc fete care sunt mai rau ca un baiat dar eu sunt curioasa de ce si fetele si baieti incearca sa aiba o relatie daca stiu ca nu-s capabili sa nu insele?
Pff...chiar daca sunt fata trebuie sa recunoastem ca si fetele mai inseala
ce-i drept nu i-am intrecut pe baieti
insa sunt si baieti si fete care sunt fideli
De ce inseala si femeile...crezi ca sunt motive diferite? poate doar de la o persoana la alta
Pt ca asa-s facuti!(Exista si baieti care nu sunt asa)Dar si fetele nu sunt mai prejos