Din cauza ca in relatia p care o are atunci ceva nu merge si cauta acel ceva la atcineva. Km ar fi ca nu i se ofera destula atentie sau ceva de genu si atunci cauta la alta fata atentia necesara sau mai stiu eu ce.... iar la fete acelasi lucru...cauta ceea ce nu i se ofera destul [nu va ganditi la prostii] [in unele cazuri va puteti gandi]
M-ati spart cu intrebari de astea. Dar femeile de ce naiba inseala?
Apropo. observ c-ai ochelari, decolteu, alea, alea. Numai buna poza de afisat pe internet, nu? Si te mai intrebi de ce inseala...
De ce inseala si femeile...crezi ca sunt motive diferite? poate doar de la o persoana la alta
Pt ca asa-s facuti!(Exista si baieti care nu sunt asa)Dar si fetele nu sunt mai prejos
Ca sa te inerce ca sa vada daca ii parasesti dupa ce te-au inselat. ca sa-si mareasca palamaresul.etc mai vrei sa-ti mai spun?
Astai tineretea si baietii si fetele daca au ocazia si se merita o fac, pentru ca dupa ce te-ai casatorit s-a terminat, azi cu una maine cu alta.
Intrebarea ta nu e bine adresata!
Pentru ca se stie de cand lumea ca nu numai baietii insala ci si fetele si la aceasta intrebare baietii s-ar simti neindreptatiti!
Cel mai probabil este de vina rutina. E nevoie si de noutate, de mici schimbari care sa aduca un suflu proaspat in relatie...altfel se plictiseste unul de altul!
Pff...chiar daca sunt fata trebuie sa recunoastem ca si fetele mai inseala
ce-i drept nu i-am intrecut pe baieti
insa sunt si baieti si fete care sunt fideli
Nu inseala doar baietii dar... lor li s-a pus aceasta eticheta
Se spune ca "buna reputatie a unei femei se datoreaza tacerii mai multor barbati"
Altii de placere, altii de plictiseala. dar oricum stii care e partea buna ca toti ne inselam intr-e noi!
Din aceleas motive ca si fetele
Ori s-au plictisit de acea persoana
Ori a gasit o fata mai frumoasa
Ori a avut loc o cearta intre cei 2 si s-a dus tot
Motivele sunt multee...
Andrei67y5 întreabă: