Din cauza ca in relatia p care o are atunci ceva nu merge si cauta acel ceva la atcineva. Km ar fi ca nu i se ofera destula atentie sau ceva de genu si atunci cauta la alta fata atentia necesara sau mai stiu eu ce.... iar la fete acelasi lucru...cauta ceea ce nu i se ofera destul [nu va ganditi la prostii] [in unele cazuri va puteti gandi]
De ce insala baieti? hmm nu ti-ai pus intrebarea de ce femeile sunt c***e? de asta insala...
Ehh.Asta e o intrebare pe care multe fete si-o pun.Asta sta in caracterul lor. Poate ca inseala ca s-a plictisit de actuala prietena sau pentru ca vrea sa incerce si alte experiente...Sau poate ca simte nevoia.
Poate la multi vise pare o tampenie intrebarea dar eu nu zic ca doar baieti inseala ca nu-i adevarat cunosc fete care sunt mai rau ca un baiat dar eu sunt curioasa de ce si fetele si baieti incearca sa aiba o relatie daca stiu ca nu-s capabili sa nu insele?
Daca te gandesti mai bine si fetele inseala, nu tin apararea nimanui dar asa ii, a si ink cv si fetele si baieti inseala atunci cand simt la persoana de langa ei k ii lipseste cv sau mai inseala ca sa se dau mari sau doar din simpla placere.
Din diferite motive cele mai diverse.Eu una am fost inselata de mai multe ori de acelasi tip, dar de fiecare data s. a intors la mine.acum recent m. a inselat cu o copila de 17 ani cu care a stat mai multe luni pe care cica a inceput s o iubeasca...prostii si abureli, dar incerc eu s eu scot din cap cu orice mijloace', cert e ca nu va mai face asta din cauza ca a suferit si el, depinde foarte mult de noi, femeile din cuplu sa. i tinem langa noi.foarte mult conteaza sa vb cu partenerul sa vezi cel deranjeaza si sa incercati sa va rezolvati pb pana nu e prea tarziu. am uitat s spun eu am 21 de ani si sunt implikta in relatia asta "excentrica" de aproximativ 6 ani