Eu cred că au ceva la cap.Şi nu toată lumea face asta.Numai nebunii şi laşii fac asta.
Aceştia ajug la limita disperări sau au o boală fizică ireversibilă sau una psihică gravă!
E ceva nasol. dar unele persoane au probleme pshice. si sunt greu de tratat. ele simt ca nu se pot integra. ca sunt criticati. nu isi gasesc rostul
Vad multe etichete si prejudecari pe aici: prosti, lasi, nebuni etc.
Cei care se sinucid ajung in acel stadiul al depresiei si disperarii pe care noi nu il intelegem, nu il putem concepe. O fac din cauza suferintei, ei cand se sinucid nu isi curma viata ci isi curma suferinta, deceptia, dezamgirea, depresia.
Cand viata este tot ce ai sigur si nu stii ce va fi dupa ce mori sau in cazul crestinsimului ajungi in iad si stii asta, atunci a te sinucide mai este o dovada de lasitate? Nu.
E foate usor sa etichetezi si sa prejudeci insa e mai greu sa te gandesti ca sunt o gramade de variabile care duc la aceasta decizie.
Eu chiar ieri am citit despre multi care se sinucid, mai ales adolescenti nu gasesc alta modalitate de a scapa de probleme, dar peste un timp vor ride de chestile astea mici care in vitor sun mult mai mari problemme, majoritatea se sinucid, adolescenti din cauza parintilor plecati a iubitului si ...plz raspundeti-mi si mie am 13 ani si vreau sa ma schim stil gen ziceti un comportament normal pentru o fat de 13 ani prietenoasa? plz
In cazul sinuciderilor cateodata este vorba de nebunie adica boli psihice dar de cele mai multe ori este vorba de suferinta! O suferinta, uneori, inexplicabila dar creata de oamenii din jur. De exemplu dispusi sa se sinucida sunt oamenii cu boli grave, astfel vazuti diferit de cei din jurul lor, dar nu numai! Oamenii criticati, neintelesi, care ajung intr-o depresie chinuitoare... Sincer eu nu i-as condamna pentru asta!