anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce ma urasc? Cum pot face sa nu ma mai urasc? Sunt unele momente in care ma iubesc ca sa zic asa, dar mai mereu ma urasc.La scoala de exemplu,imi vine sa ma strang de gat,sa ma dau cu capul de pereti si chiar si cand merg imi vine sa ma opresc si sa mor,sa sar in cap, sa ma impusc. DE CE ma urasc?
Ce inseamna asta?
Singurul loc in care nu ma urasc este sala, numai cand sunt la lupte nu ma urasc,atunci ma iubesc si asta probabil pentru ca sunt "singur" adica raman pana tarziu la sala. in fine, cand intru in sala uit de toate,de toate grijele, de toate suferintele mele...e singurul loc de unde nu as mai pleca niciodata.
Va rog ajutati-ma. De ce si cum sa nu ma mai urasc?

12 răspunsuri:
| SageKid a răspuns:

De ce te urasti?

| IonelaMV a răspuns:

Du-te la un psiholog nu este o rusine! Vezi ce ai, daca ai o problma cu tine insati! Succes nu te teme, incearca sa fi cat mai bun cu tine, si sa fi cu cei dragi langa tine!
Succes, sper ca ti-am fost de ajutor! Bafta! Fundita?big grin

| AtateaConditii a răspuns:

Te urasti pentru ca nu ai incredere in tine si crezi ca toti ceilalti sunt mai buni ca tine si ca tu faci lucrurile gresite mereu. Trebuie sa te auto-sfatuiesti, trebuie sa gandesti pozitiv/optimist. Nu permite gandului sa se gandeasca la ceva rau. Cand iti trece ceva rau prin cap inlocuieste repede cu ceva bun, repeta intruna idei pozitive sau numara de la 1 pana la 100 ca sa ai mintea ocupata in asa fel incat sa nu te gandesti la rau. Sau du-te mai des la sala sa te lupti. Si niciodata sa nu pui la suflet spusele altora pentru ca ori sunt invidiosi ori se baga in seama aiurea.

Răspuns utilizator avertizat
| IsabelaIssa a răspuns:

Am impresia ca nu pe tine te urasti, ci pe altcineva, iar cand esti la sala, prin lupte te descarci. Nu te cunosc dar asa deduc din ceea ce spui. Ce vrei sa spui ca esti "singur"? Asta nu am inteles. Intrebarea ta finala este de ce si cum sa nu te mai urasti. Adica iti trebuie un motiv pentru care sa nu te mai urasti, dar motiv pentru care te urasti, ai? De ce ai reactiile astea fata de tine? Care sunt cauzele? Raspunde-ti la intrebarile astea si vei gasi singur raspunsul si la ultima intrebare.

| IsabelaIssa a răspuns (pentru devil2279):

Nu ai o parere buna despre tine din cauza celor ce te-au dezamagit in viata. Deceptii in dragoste sunt la tot pasul, toti le cunoastem. Probleme in familie fiecare are. Nu noi suntem cei ce te putem ajuta, ci tu! Tu singur trebuie sa inveti sa treci peste rautati si oameni rai, sa iti faci un tel, sa devii mai bun decat ceilalti. Nu ai de ce sa te simti inferior lor. Schimbarea ta vine din interiorul tau. Iti impui sa faci ce trebuie sa faci, pentru ca altfel nu reusesti. Daca tot iubesti luptele si te simti in largul tau acolo, atunci fa-i ceva din asta! Fa-ti o cariera, fi cel mai bun! Nu mai purta ura in suflet pentru nimeni. Varsa-ti ura in lupte. Nu vorbele noastre te ajuta ci vointa ta!

| IsabelaIssa a răspuns (pentru devil2279):

Pai atunci concentreaza-te pe asta si lasa ura deoparte. o sa vezi ca o sa-ti revi.

| AtateaConditii a răspuns (pentru devil2279):

Si eu sunt emotiva, si incerc sa ma apuc de niste hobby-uri, ele iti tin timpul ocupat si te simti mai bine facand mai multe lucruri, te simti util.

| PassingBY a răspuns:

Încearcă să fii mai pozitiv. Începe prin a nu-ţi mai pune nume gen ''devil'' bla bla.winking