| SpawNury a întrebat:

De ce majoritatea fetelor cand posteaza la categoria "Sex si Dragoste" incep cu "Prietena mea a patit asta : BLABLABLA "?
Eu cred ca sunt ele cele care patesc asta. laughing Voi ce credeti? Cum vi se par fetele astea? Eu sincer sa fiu le cam urasc. De ce sa zici asa ceva? "Prietena mea a fost violata la 12 ani si acum se linge toata ziua cu maimutele", " Cea mai buna prietena a mea o sa se sarute maine cu un baiat pe care l-as suge si eu, dar eu nu stiu cum se suge, si a zis ea ca nici ea nu stie cum se suge, si daca noi amandoua nu stim cum se suge. cum se suge? Daca nu o suge bine, ce se intampla, voi fi si eu afectata ca ea nu stie cum se suge? Ca nisi eu nu stiu cum se suge. Dar sincer, cum se suge?" straight face Are you fuckin` kidding me? Cum vi se par fetele astea?

7 răspunsuri:
| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns:

=))))) cretine. da, ele sunt 8-| awww.sunt proaste.foarte proaste:o pnm... daca ai patit ceva spune si gata..mai era unu cu : ce inseamna xxx. omfg. macar ala a intrebat si nu a zis: prietenul meu nu stie ce inseamna xxx.8-| tembele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au impresia ca le vedem prin avatarele lor.
Asta-i culmea anonimatului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt doar niste fetite...

| sunetul a răspuns:

E interesant sa flirtezi. laughing

Ea:Sti pretena mea e singura. Tu ai prietena?
Eu: Nu, nu am.
Ea: Ce fraier esti, na-i prietena.
Eu : ok \happy

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru sunetul):

rolling on the floor)))))))).

| dodogugu a răspuns (pentru Cristinaaaaaaaaaaaa):

Nu intrleg nimica ce spui!

| Cristinaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru dodogugu):

Nu trebuiehappy