| dragutza_1869 a întrebat:

De ce mereu mi se intimpla sa se repete unele momente din viata? momente deja vu...si traesc aceleasi clipe ca in trecut(in unele momente)dar scurte.de ce?

Răspuns Câştigător
| justsmile_1748 a răspuns:

Momentele 'deja vu' se intampla destul de des insa nu la multe persoane. uite poti citi aici http://old.intrebare.ro/Deja_vu.html bafta :*

6 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Să îţi poţi repara greşelile săvârşite...

| Xonia a răspuns:

Uneori eu am impresia ca uneori in alta viata am mai facut lucrul asta, nu in viata asta.

De exemplu niciodata nu m-am dat cu parasuta, dar parca cunosc sentimentul.Sau cand am fost prima data cu vaporul, parca imi era cunoscuthappy

| heise a răspuns:

Si mie mi se intampla. Mereu aveam impresia ca repet cuvintele, ca stiu ca am mai facut asta, e un sentiment... ce ma rodea acum un an, si mereu incercam sa schimb facand altceva (ex: schimbam subiectul, plecam cu vreo scuza si ma intorceam, etc). Se poate sa fii fost intr-un vis (sau asa ceva) si sa faci acele lucruri, apoi sa-ti para deja vu pentru ca stii, visele se uita dar stii undeva prin capusorul tau ce s-a intamplat. Eu niciodata nu i-am cautat raspunsul, eu las in plata Domnului, daca el vrea sa mi am deja vu atunci eu nu ma impotrivesc. Si de cand nu m-am mai gandit: De ce oare mi se pare ca am mai facut asta? nu mi s-a mai intamplat deloc in ultimul an. Eu cred ca nu trebuie sa gasim raspuns la toate, mereu va exista un secret ce nu va vrea o anumita persoana sa fie cunoscut.

| Foxxi a răspuns:

Unii spun ca de aceea ai sentimentul de deja vu.pentru ca ai trait acele clipe intr-o viata anterioaralaughing. Eu nu cred in asa cevahappy. Coincidenta,, pur si simplu

| Reek54 a răspuns:

Nustiu, dar si mie mi se intampla.
Uneori e placut, alteori ciudat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla exact la fel.Cauta o persoana de incredere, descarca-te si probabil vei avea mai multa incredere in tine in legatura cu deja-vu-urile." De ce? ". Nu stiu. Scrie in jurnal tot ce vezi, de cat timp, de cate ori pe zi si vezi cum evolueaza. Te pup.Ai grija