| nikol_8225 a întrebat:

De ce nu imi merge sa bag un id in lista de messenger? Ma pune sa astept foarte mult dupa care imi da:"Your request to add contact has taken longer that expected to complete.
The operation may have succeded.Please check your Messenger List later."Ce inseamna si cum pot face sa bag id-u ala in lista? Va fog cat mai repede! La cine merge dau funda!

7 răspunsuri:
| Alexandra_8894 a răspuns:

Probabil este o eroare cu conexiunea, sau ai bagat prea multe id-uri in lista dupa care la un moment dat "cedeaza". Depinde si ce versiune a messengerului ai dar daca ai 10 deasupra unde scrie "Friends"(grupul tau de prieteni) este un fel de omulet cu un plus.Dai acolo si scrii id-ul. Daca ai alta versiune cauta pe undeva unde sa scrie "Add contacts".

| Floffy a răspuns:

Exact asta mi se intampla si miesadmi-am facut un id nou, am bagat mai intai vreo cateva id-uri si mi-a mers. Dupa aceea mi-a aparut acelasi mesaj.:"Your request to add contact has taken longer that expected to complete.

The operation may have succeded.Please check your Messenger List later."sadCe putem face?

| Floffy a răspuns:

Exact asta mi se intampla si miesadmi-am facut un id nou, am bagat mai intai vreo cateva id-uri si mi-a mers. Dupa aceea mi-a aparut acelasi mesaj.:"Your request to add contact has taken longer that expected to complete.

The operation may have succeded.Please check your Messenger List later."sadCe putem face?

| Dattebayo a răspuns (pentru Alexandra_8894):

Cum adica cedeaza? nu mai vrea sa le primeasca nici odata sau pentru un timp limita? pentru ca mi-am facut un nou id si am facut schimbb de lista ca sa nu pierd timpul

| lorelelea a răspuns:

Niici la mine nu merge, tot aceias problema

| schipa a răspuns:

Rezolvare:Stergeti contactele care apar cu request pending si o sa mearga, mult succeshappy

| ionutzmihiai a răspuns (pentru schipa):

Ma Nu Inteleg Uite Id Meu Sa Mil Faci Si Mie Te Rog ionutboss_campionu@yahoo.com