Probabil este o eroare cu conexiunea, sau ai bagat prea multe id-uri in lista dupa care la un moment dat "cedeaza". Depinde si ce versiune a messengerului ai dar daca ai 10 deasupra unde scrie "Friends"(grupul tau de prieteni) este un fel de omulet cu un plus.Dai acolo si scrii id-ul. Daca ai alta versiune cauta pe undeva unde sa scrie "Add contacts".
Exact asta mi se intampla si miemi-am facut un id nou, am bagat mai intai vreo cateva id-uri si mi-a mers. Dupa aceea mi-a aparut acelasi mesaj.:"Your request to add contact has taken longer that expected to complete.
The operation may have succeded.Please check your Messenger List later."Ce putem face?
Exact asta mi se intampla si miemi-am facut un id nou, am bagat mai intai vreo cateva id-uri si mi-a mers. Dupa aceea mi-a aparut acelasi mesaj.:"Your request to add contact has taken longer that expected to complete.
The operation may have succeded.Please check your Messenger List later."Ce putem face?
Cum adica cedeaza? nu mai vrea sa le primeasca nici odata sau pentru un timp limita? pentru ca mi-am facut un nou id si am facut schimbb de lista ca sa nu pierd timpul
Rezolvare:Stergeti contactele care apar cu request pending si o sa mearga, mult succes
Ma Nu Inteleg Uite Id Meu Sa Mil Faci Si Mie Te Rog ionutboss_campionu@yahoo.com