De ce?
Nu imi pot da seama.Grasa nu sunt..cred ca ma vad cam snob( care e cu nasul pe sus).Dar dupa ce ma cunosti nuuuu sunt asa.
Stai lin!
Am un coleg caruia nu i-am facut ABSOLUT nimic, cu toate acestea ma inteapa si ma tachineaza etc ori de cate ori prinde ocazia.
Unii oameni asa sunt, judeca dupa aparente. De exemplu, daca esti mai retras sau ignori fitele si figurile unora, pare ca te dai superior. Daca razi si esti bine dispus, esti nebun/a. Daca stai serios, nu stii de gluma. Daca esti slab, nu mananci. Daca esti gras, nu faci altceva decat sa mananci. Toate astea sunt stereotipii pe care unii le folosesc si catalogheaza oamenii. Nu te agita prea tare.
Oamenii se trateaza dupa aparente, chiar daca sunt inselatoare. Prima impresie conteaza mult, nu trebuie sa arati teama, monotonie, sa nu dai impresia de snob( care e cu nasul pe sus). Trebuie sa fii prietenos cu toata lumea daca vrei sa nu te judece. Si oamenii care nu fac nimic sunt pusi in categoria de ciudati pentru ca nu deranjeaza pe nimeni, nimeni nu scapa de barfe si etichetari proaste.
Asta e adevarat, dar la mine nu tine nici faza cu "parutul prietenos" (am incercat sa fiu prietenos, dar nu mi-a iesit).
Da, nu arat chiar bine (am un complex pe chestia asta), iar de imbrcat ma imbrac "ok" (hainele pe care le port "imi vin", asta mi-au zis-o si alti), dar eu nu ma aranjez in exces (sa stau 1-2 ore in fata oglinzii).
Probabil pentru ca ai un aer enervant. depinde de cum arati, cum vorbesti. asa e lumea, nu te stresa.
Am un aer enervant...mersi (glumeam)
Nu arat chiar bine, dar faza e ca majoritatea ma judeca inainte sa ma salute/sa facem cunostinta.
Si mai e faza ca sunt un om defensiv si putin nesociabil (din experienta am devenit asa).
Probabil ar fi "OK", sa nu ma stresez, dar e frustrant sa nu te placa nimeni si sa fi judecat inainte sa te fi cunoscut.
Tot posibilul sa-mi treaca starea asta pana maine, dar daca incerc sa uit, nu inseamna si ca va trece...
Stiu, stiu cum e. Asa se cam intampla si cu un coleg de-al meu la scoala. Acum na', ce sa-ti mai zic. probabil tu esti pasionat de un lucru care nu este pe palcul altora, cum este colegul meu de care ti-am zis : lui ii place electronica si la scoala tot aduce prostii legate de electronica create de el si pe unii enerveaza, poate asta e si la tine. Gandeste-te la ceva ce faci si ai vazut ca ii deraneaza pe unii. Poate asta e.
Acum eu nu zic ca exact ce ti-am spus eu ti se intampla si tie. Asta se intampla colegului meu si poate si tie la fel...
Nu sunt pasionat de nimic in mod deosebit. Problemele mele, cel mai probabil, sunt: aspectul fizic si faptul ca am tendinta de a fi ironic/sarcastic si rautacios daca sunt provocat (sunt defensiv, experienta m-a facut asa).
Atunci, dupa parerea mea asta nu e un motiv serios. Fiecare arata cum arata, ca nimeni nu e vreo barbie. Nu stiu, intreaba lumea de ce nu te baga in seama etc. Dar, daca esti mai mic/a de clasa a5a, colegii sigur nu o sa-ti dea un motiv serios pentru ca in clasele I-V nu multi sunt cu capul pe umeri si habar n-au pe ce lume traiesc, si asa e. Cel putin la mine in clasa. ( eu sunt clasa a4a si. )
)
Eu sunt la liceu)
Majoritatea nu imi zic ca nu ma plac, dar pur si simplu...nu ma agreaza prea mult...
Atunci chiar nu mai am alte idei .
)
Asta e, cred ca trebuie sa ma obisnuiesc!