| ZambetulNebuniei a întrebat:

De ce nu ma plac oamenii?
Nu le fac absolut nimic, dar ei nu ma plac.
Poate abia ma cunosc sau poate nici macar nu ma cunosc...e aiurea

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
22 răspunsuri:
| MilenaIoana22 a răspuns:

Probabil pentru ca ai un aer enervant. depinde de cum arati, cum vorbesti. asa e lumea, nu te stresa.

| LeMousiqe a răspuns:

Bună!
Probabil stilul de a te îmbrăca, a arăta.
Îmi pare rău!
O zi bună!

| AtateaConditii a răspuns:

Oamenii se trateaza dupa aparente, chiar daca sunt inselatoare. Prima impresie conteaza mult, nu trebuie sa arati teama, monotonie, sa nu dai impresia de snob( care e cu nasul pe sus). Trebuie sa fii prietenos cu toata lumea daca vrei sa nu te judece. Si oamenii care nu fac nimic sunt pusi in categoria de ciudati pentru ca nu deranjeaza pe nimenilaughing, nimeni nu scapa de barfe si etichetari proaste.

| ZambetulNebuniei explică (pentru MilenaIoana22):

Am un aer enervant...mersi (glumeambig grin)
Nu arat chiar bine, dar faza e ca majoritatea ma judeca inainte sa ma salute/sa facem cunostinta.
Si mai e faza ca sunt un om defensiv si putin nesociabil (din experienta am devenit asa).

Probabil ar fi "OK", sa nu ma stresez, dar e frustrant sa nu te placa nimeni si sa fi judecat inainte sa te fi cunoscut.

Tot posibilul sa-mi treaca starea asta pana maine, dar daca incerc sa uit, nu inseamna si ca va trece...

| ZambetulNebuniei explică (pentru LeMousiqe):

Da, nu arat chiar bine (am un complex pe chestia asta), iar de imbrcat ma imbrac "ok" (hainele pe care le port "imi vin", asta mi-au zis-o si alti), dar eu nu ma aranjez in exces (sa stau 1-2 ore in fata oglinzii).

| ZambetulNebuniei explică (pentru AtateaConditii):

Asta e adevarat, dar la mine nu tine nici faza cu "parutul prietenos" (am incercat sa fiu prietenos, dar nu mi-a iesit).

| MilenaIoana22 a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

Stiu, stiu cum e. Asa se cam intampla si cu un coleg de-al meu la scoala. Acum na', ce sa-ti mai zic. probabil tu esti pasionat de un lucru care nu este pe palcul altora, cum este colegul meu de care ti-am zis : lui ii place electronica si la scoala tot aduce prostii legate de electronica create de el si pe unii enerveaza, poate asta e si la tine. Gandeste-te la ceva ce faci si ai vazut ca ii deraneaza pe unii. Poate asta e.
Acum eu nu zic ca exact ce ti-am spus eu ti se intampla si tie. Asta se intampla colegului meu si poate si tie la fel...

| SwettyCat a răspuns:

Asta mi se intampla si mie.

Nu sunt pasionat de nimic in mod deosebit. Problemele mele, cel mai probabil, sunt: aspectul fizic si faptul ca am tendinta de a fi ironic/sarcastic si rautacios daca sunt provocat (sunt defensiv, experienta m-a facut asa).

| ZambetulNebuniei explică (pentru SwettyCat):

De ce?

| InTell a răspuns:

In general, oamenii critica aspectul FIZIC. Este nasol, dar adevarat.

| SwettyCat a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

Nu imi pot da seama.Grasa nu sunt..cred ca ma vad cam snob( care e cu nasul pe sus).Dar dupa ce ma cunosti nuuuu sunt asa.happy

Atunci, dupa parerea mea asta nu e un motiv serios. Fiecare arata cum arata, ca nimeni nu e vreo barbie. Nu stiu, intreaba lumea de ce nu te baga in seama etc. Dar, daca esti mai mic/a de clasa a5a, colegii sigur nu o sa-ti dea un motiv serios pentru ca in clasele I-V nu multi sunt cu capul pe umeri si habar n-au pe ce lume traiesc, si asa e. Cel putin la mine in clasa. ( eu sunt clasa a4a si.hee hee )

laughing)
Eu sunt la liceulaughing)
Majoritatea nu imi zic ca nu ma plac, dar pur si simplu...nu ma agreaza prea mult...

| ZambetulNebuniei explică (pentru SwettyCat):

Stai lin!

| ZambetulNebuniei explică (pentru InTell):

Foarte adevarat!

Atunci chiar nu mai am alte idei laughing.

laughing)
Asta e, cred ca trebuie sa ma obisnuiesc!

| ZambetulNebuniei explică (pentru SaveOurSouls):

Zilnic incerc sa redevin prietenos si sociabil, dar am devenit nesociabil in ani, faptul ca sunt putin nesociabil, a fost un pas inainte. De la nesociabil, la putin nesociabil (putin mai mult), e ceva.
In generala am avut niste colegi idioti (erau idioti cu mine), dar la liceu am dat peste niste oameni super OK, dar eu eram deja nesociabil si a durat mult pana am inceput sa socializez cu ei (eu inca reinvat sa socializez). Fiind nesociabil la inceput, colegi mei de liceu, desi au incecat sa vorbeasca si sa se imrieteneasca cu mine, au renuntat, iar eu acum incerc sa ma imprietenesc cu ei.
Inca imi e greu sa trec peste ideea ca nu toti oamenii sunt rai.
Din pacate sarcasmul si ironia au devenit o mare parte din mine.

Inca mai gasesc oameni care fac misto de mine si de modul cum arat...nu ma cunosc, nu stiu cum sunt, dar ma judeca
Mi s-a intamplat sa fiu oprit pe drum si sa se faca misto de mine (de exemplu: M-au oprit vara trecuta 2 baieti de 20-22 de ani, m-au oprit pe strada, nu ii cunoasteam si pur si simplu m-au jignit).
Asta e, majoritatea oamenilor nu ma plac, cred ca trebuie sa ma obisnuiesc!

Răspuns utilizator avertizat
| ZambetulNebuniei explică (pentru SaveOurSouls):

Multumesc!
O mica corectare, sper sa nu te deranjeze: Nu vreau sa dau la arhitectura (nu ma prea pricep).
Ai dreptate, o sa dau de oameni care nu o sa ma placa, dar eu trebuie sa nu ma demoralizez!happy

| onlyme2851 a răspuns:

Am un coleg caruia nu i-am facut ABSOLUT nimic, cu toate acestea ma inteapa si ma tachineaza etc ori de cate ori prinde ocazia.
Unii oameni asa sunt, judeca dupa aparente. De exemplu, daca esti mai retras sau ignori fitele si figurile unora, pare ca te dai superior. Daca razi si esti bine dispus, esti nebun/a. Daca stai serios, nu stii de gluma. Daca esti slab, nu mananci. Daca esti gras, nu faci altceva decat sa mananci. Toate astea sunt stereotipii pe care unii le folosesc si catalogheaza oamenii. Nu te agita prea tare.