Cred ca daca nu te mai chinui atat de tare, totul vine de la sine.
Incearca sa iti dai seama ce faci gresit, pentru ca sigur exista ceva ce le deranjeaza, si asa rezolvi aceasta problema.
Daca intr-adevar ai ramas prieten macar cu una din fetele cu care ai incercat o relatie, o poti intreba ce a deranjat-o si astfel, poti dezvolta o prietenie mai stransa si iti poti corecta unul sau mai multe defecte.
Succes
Poate ai un defect la felul de a fi! Adica poti fi frumos, dar ceva negativ sa zic asa la tine iese mai mult in evidenta decat asta. De ex eu aveam un coleg superb, zici ca era vreo celebritate, insa nu prea se spala si normal ca asta alunga fetele de langa el, inclusi pe mine. Nu am zis ca tu nu te speli ca nu stiu, am dat doar un ex
Nici eu nu as sta daca as fi fata cu un disperat, imi imaginez ca esti gelos, disperat, catelus, TPU nu este sit de consiliere matrimoniala
Am 1.85 si 100kg(fac sala) si ultima fata mi-a zis ca am muschii prea mari(nu ma laud, asa a zis ea) cam atat plus de asta eu nu vad sala ca pe un lucru rau
Nu sunt disperat sunt foarte calm crede-ma doar ca in momentele astea sunt plin de nervi si imi aduc aminte de alte chestii vechi
Vlad tu afirmi Deci simt ca innebunesc de atatia nervi apoi Nu sunt disperat sunt foarte calm
crede-ma, in fine si noi cu ce sa te ajutam,asta e,conformeaza-te,numai fi sclavul fetelor,catelusul lor,nu e o tragedie ca nu ai iubita,nu mori ca nu ai iubita, sunt milioane de barbati care nu au iubita o duc bine mersi, numai te necaji atat, evita conversatiile inutile cu ele, fi mai indiferent cu ele