Salutare tuturor! Am si eu o intrebare. unu-i prieten de-al meu i-a fost sters contul. mai exista posibilitatea de a mai recupera ceva. adica. eu stiu poate gm-ul baga inapoi conturile sterse!? Sau trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca nu mai are cont! Sincer sa zic sunt c-am dezamagit in privinta asta! Tot asa as putea sa ma trezesc ca si eu am contul sters si sa stau cu ochii in soare! Numai bine!
Nici mie nu imi merge metin2fun si nu stiu ce are sper sa nu imi pierd iar caracterul (lv87) de inca 14 ori oricum creq o sa dea drumul in curand
Eu stiu! 1.asa mi s-a intamplat si mie 2.trebuie sa umbli la optiuni3.nu iti zic! 4.ca nu pot sa explic cum trebuie! 5.il faci singur. 6 nu te ajut7. e greu. 8e usor9. daca e as puea da mie sila 10.sunt un copil de 10 ani ma si u nu stii si eu stiu si e usor ha ha ha ha ha ha ha ha ha=)=)
Lol nu merge pentru ca se fac verificari pe srv...si eu am fost SGA la un server privat fac de mine... daca vreti sa ma contactati sau ceva : darius_solaris07 / a.mmorpgame
denisnic88 întreabă:
patrizia696 întreabă: