Daca vreti sa jucati un mt2 privat supertare hostat de 1 an si jumate jucati ddmt2 este aproape cel mai populat sv. si aici nu se fac modificari din ora in ora nu la mai inchis de 6-7 luni
Nu merge ca nu merge
dar metin2 kandy longju dc n merge is 95 p o samana si p un war fata ambele am lv 69 plss nu mai merge d 2 saptamani plsss dati raspunsss
Nici mie numi merge...nu se conecteaza in client si nu merge nici site-ul...sar putea sa mearga mainedaca nu merge imi bag pl in el de server ca am si donat 50 ron
Tie vad ca nu ti-a mers in 2010 dr acum 23 martie 2011 va merge? mie nu de 2 zile
Ba! Eu cred ca mai pune diferse: poate sa fie otel in magazi diverse! Arme bune in magazin cum ar veni ninfa in magazin magnetica...
Nu stiu nici mie nu imi merge dar o zis ca e in modificari si ti-o cerut scuze GA SI GM...
WA nu merge ca nu stiu ce face GM parca facea modificari 1saptamana sau cel putin 2 saptamani asa o zis si o mai zis scuze...
Metin2Fun se va redeschide...sunt niste probleme temporare la hdd(Hard-Disk) se va redeschide atunci cand lucrarile de reparare vor lua sfarsit cu succes... sper ca vam fost de folos cu ceva
Ba nustu dc dracul a inchis poate temporar sau permanent n-am de unde sti dar ma oftic ca tomai imi luasem kingu ...bine nu dupa site de la un amic cu 40ron si acum pla. ce dracul sa mai zic
Sall man duminica merge metin fun eu joc de 3 zile sunt ninja si am lv 74 toate magiile p este misto jocu a mai avut probleme dar sa redeschis bafta
Man sti de ce nu merge ca de abia am incercat si eu sa-l descarc azi sa vad cu este ca in orice mt2 privat se fac renovari si baga itime eu siu sau cum au zis colegii de mai jos sper sa fie misto nu am nevoie de funda doar ma bucur ca am putut sa te ajut
denisnic88 întreabă:
patrizia696 întreabă: