| DenisaJmn a întrebat:

De ce nu pot găsi pe nimeni pe placul meu? Sau cu care sa pot fi măcar compatibila? De fiecare data ori îmi place aspectul fizic foarte mult, dar nu-mi place deloc comportamentul si mentalitatea, ori îmi place gândirea și comportamentul însă nu-mi place deloc fizic. Cât sa mai aștept pana vine și persoana mea? Toate prietenele mele au pe cineva, toate sunt iubite, toate merg in vacante cu iubiții lor, isi petrec timpul numai cu ei, eu practic nu mai am cu cine sa stau pentru ca toate sunt intr-o relație. Mulți băieți ma abordează dar nu pot forma o relație cu ei. Sa fie oare din cauza ca încă ma mai gândesc la fostul? Ce pot face sa-mi găsesc pe cineva pe placul meu?

4 răspunsuri:
| Blackrose18 a răspuns:

Nu mai căuta nimic si nici nu te mai stresa din cauza asta cand va fi momentul sa fie aceea persoana nu te vei mai gandi la fostul si nu te teme aceea persoana va veni exact cand nu te astepti

| DenisaJmn explică (pentru Blackrose18):

Cât sa mai aștept... am impresia ca o sa mor nemăritată Pt ca nu-mi place de nimeni și ma gândesc mereu la
Fostul

| Florinboser a răspuns (pentru DenisaJmn):

Trebuie să treci peste, și eu caut o iubită și nu mă ambalez prea tare cu chiestile astea, toate vin de la sine la timpul lor

| Blackrose18 a răspuns (pentru DenisaJmn):

Dar cati ani ai de spui ca o sa mori nemăritată?