| CiocolataCuMereSiScortisoara3 a întrebat:

De ce nu se mai difuzeaza nini please un raspuns ajutator funda clar

Răspuns Câştigător
| RaDuKoO a răspuns:

MAMA...NINI nu se mai difuzeaza deoarece s-a facu o mic pauza... Telenovela v-a incepe din martie cu episodul 61winking

15 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

S-a terminat sezonul. o sa inceapa dupa vreo saptamana, doua

| єℓєηα a răspuns:

Sper ca stii ca Nini nu se difuzeaza si in week`end.hee hee
In afara de asta, este vorba de episoade...
Trebuie sa apara unele noi, deoarece cele vechi au fost difuzate de cateva ori. Eu zic sa ai rabdare, pentru ca vor aparea episoade noi! kiss
Si eu le astept. :-x

| CanTrioTc a răspuns:

S-au terminat episoadele astea si o sa inceapa altele
Funda plss?

| kkkkkkkkkkkkk a răspuns:

Au facut o pauza, dar nu-ti face griji vor incepe din nouhappy

| ramona11ramona a răspuns:

Nu din pacate dar sper ca va incepe o ador pe nini si pe martin pentru ei traesc

fundita?

| bianca_9726 a răspuns:

Episoadele nu sau terminat. Ele tin pana la ep 128, dar poate nu au fost traduse toate. Funda?

| SpuFF a răspuns:

Pai: Daca a refuzat-o la nunta pe Selina si a zis ca o place pe Nini, ce mai era de facut? Daca "scorpia" a fost indepartata, copii fericiti chiar si Nini mirata. Era clar ca nu mai avea ce sa se intample nou. Doar ca ambasadorul sa faca o familie alaturi de ea.si pe urma sa se intample numai chestii fericite...Nu prea mai avea farmec happy.

sper ca te-am ajutatwinking pa, pa

| cici_7887 a răspuns:

Se difuzeaza doar luni si vineri pe Disney Channel la ora 21. 45 deoarece au ramas in urma cu tradusul episoadelor.

| Alesia27 a răspuns:

Nu cred ca te ajut, dar...De ce nu se mai difuzeza Nini?! :-( :-( :-(

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu se mai difuzeaza nini pentru. poate nu o sa se mai ifuzeze niciodata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau ca nu se mai difuzeaza Nini o sa revina o data si o data

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si smpl nu stiu poate c din martie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.protvmagazin.ro/......ey-channel cititi aici, sper ca te-am ajutat;) >:D

| Mynameisheartyouagainwithmy a răspuns:

Nini o sa fie iarsi love struck au facut o mica pauza intre sezoane si ion luna Martie s-ar putea sa se difuzeze. Sper ca ti-am fost de ajutor Funda?:d kiss

| BellaTwilight a răspuns:

Au luat o pauza.se va difuza din nou in luna martie... oricum este posibil sa inceapa cu vreo saptamana inainte de redifuzare sa ii faca reclama asa cum a facut la toate serialele cand urmau episoade noi

Întrebări similare