| night_crawler a întrebat:

De ce nu se mai practica sportul in scoli? toata lumea la fast-food...aud prin liceu: ce ora ai? sportu...ma duc la fast-food... o sa ajungem o tara de obezi

Răspuns Câştigător
| Pepper9 a răspuns:

Mie imi place asa de mult sa fac sport, dar din pacate profesoara noastra, care ne este si diriginta, cliulestebig grin
@diya:''noroc'' pentru ca aveti o ora pe saptamana de sport? Mie mi se pare penal...Este chiar foarte bine sa faci sporthappyE mai bine decat sa stai toata ziulica pe scaunul din clasa sau de la fast-food... Mie chiar nu-mi plac mancarurile de acolo, mi se par gretoase!
O sa devenim o lume de obezioh go on! Dar vad ca nu pe multa lume deranjeaza acest lucru...Trist!
Chiar o sa ajungem o tara

10 răspunsuri:
| inna a răspuns:

Noi am vrea sa facem sportul, dar nu vine profa la scoala.

| Daiana_1737 a răspuns:

Nu prea cred...eu azi am facut sportul si nu mai pot de picioarecryingnoroc ca avem doar o ora pe saptamana...winking

| alinutzacodruta a răspuns:

Nu chiar toti merg la fast-food sau prin alte parti...tongue noi de exemplu facem sport pentru ca ne-a venit un prof... woawlove strucklove strucklove struck iar cei care erau scutiti de sport anul trecut pe motiv ca erau ``bolnavi`` acum nu mai au nimiclaughing numai de dragul profuluilove strucklove strucklove struck

| plasticstyle a răspuns:

Pai si ce crezi ca daca face sportu' si dupa aia se indoapa de la fast food, ca de creste apetitu', se rezolva ceva? cat scazi atata pui, poate chiar dublulaughing

| lolfashion a răspuns:

Lol ce tare la noi daca cineva chiuleste profu ii pune a doua ora sa faca 50 de genoflexiuni laughinglaughinglaughing

| b3bita a răspuns:

La mine in scoala se practica tongue... dar stiu foarte multe scoli in care nu... cred ca generatia asta este cam impunatoare .in sensul ca sunt foarte agresivi .cate cazuri nu au fost ca ameninta profesorii si asa mai departe... probabil si asta. dar si indiferenta profesorilor, ori din cauza ca nu au salar destule de mare ori chiar nu le pasa

tongue pusi

| Ioonela a răspuns:

Eu am 2 ore pe saptamana si nu imi place deloc

| kenzo007 a răspuns:

Salut...
Pentru ca vin din sapte generatiile care au fite si figuriwinking de asta nu se mai practicabig grin

| cristyz a răspuns:

Ce vrei din moment ce au lasat doar o ora pe saptamana?

| Thhe a răspuns:

Buna,mie imi place foarte mult sportul si chiar daca nu sunt asa de slaba nu ma plang.Nu obosesc repede si imi place sa joc foarte mult volei! Eu am 3 ore de sport pe saptamana si nu sunt la o scoala generala sau o scoala speciala pentru sport! Sunt la Liceul De Muzica " Tudor Ciortea" si avem un profesor foarte bun de sport! Eu consider ca sportul este cea mai sanatoasa cale de a slabi si de a fii sanatos! Va pup!