Rockerii sunt persoane foarte selective. Din juma de gest deja te-o cam citit și dacă nu le câștigi respectul pentru că ai tot felul de impresii pe tine ai eject.
Altfel dacă ești o persoană autentică și chiar nu respiri aerul degeaba, ai ceva interesant de spus, sunt dispuși să te asculte la o bere. Și da, chiar ai ceva de învățat de la ei. Pentru că sunt conectați la viață, nu au un stil de viață artificial bazat pe ce cred alții că e bine pentru ei. Fac doar ce simt, fără să se gândească prea mult la consecințe. Cu toate astea au respect pentru cei din jur și știu până unde le e plapuma.
Pot părea extrem de antisociali în primul rând pentru că cei mai mulți nu știu ce e bunul simț și respectul, caz în care de obicei rockerii nu ezită să îi pună la punct, fără menajamente. Plus faptl că ei nu cred că tot ce zboară se mănâncă. Știu foarte bine cine se poate numi prieten și cine nu. Nu acordă încredere gratuit.
Rockerii sunt tacuti au ascuns ceva in ei.Deci nu prea exista rockeri deschisi ei prefera sa isi descarce suferinta prin muzica lor si prin gestul lor.
Pentru ca rockerii NU sunt betivi, NU sunt antisociali. Sunt oameni destepti, cu facultati, cu masterate, cu doctorate. Le place sa socializeze pe orice tema, sunt oameni deschisi la minte si le place sa faca schimb de idei cu alte persoane deschise la minte . Daca altii au intalnit betivi etc, nu e cazul sa generalizeze. Eu cunosc personal rockeri cu studii superioare .
"Eu cunosc personal rockeri cu studii superioare" Asta nu inseamna ca toti sunt asa.
EU zic una, tu zici alta. Ma bucur totusi ca ne intelegem asa de bine.
Spuneam ca eu personal cunosc astfel de oameni. Nu am precizat nicaieri ca TOTI ROCKERII SUNT OAMENI CU STUDII. Ne intelegem, desigur . Legat de persoanele „emo", nu prea vei vedea astfel de persoane cu studii, dar rockerii majoritatea au studii superioare . Nu sunt interesata daca tu sau altcineva este sau nu rocker, dar sunt oameni cu un grad de inteligenta ridicat datorita faptului ca nu sunt „spalati" pe creier cu muzica comerciala din zilele noastre
Si eu am cunoscut cativa cocalari ( manelari ) care erau peste medie ( ma refer la bibilica ) dar asta clar nu spune nimic despre restul ratatilor care stau cu lantul de 24k la gat si telefonul in mana cu muzica la maxim sa vada toti cat de "bengosi" sunt.
Ok, eu sunt de acord cu tine, insa intrebarea era despre rockeri.
Cocalarii(manelarii) la care faci tu referire probabil nu s-au lasat „spalati" pe creier de muzica respectiva, ceea ce e foarte bine, tara asta are nevoie de oameni destepti!
Ce sa zic, am cunoscut si eu multi rock/eri pe la 15 18 ani cand ascultam predominant acest gen de muzica. Dupa am dat/o in mare parte pe muzica clasica si au inceput sa ma evite . Inteligenti, nu am ce zice.
Idkrjek întreabă: