Nu face asta, gandeste-te daca vei muri unde te vei duce? cum ti-ai trait viata pe acest pamant? te-ai gandit vreodata ca ai nevoie de Dumnezeu? El iti poate veni in ajutor mai mult decat orice nimeni nu te poate ajuta mai mult ca El. Dumnezeu ti-a dat viata ca sa o traiesti pe placul Lui.Eu personal am o relatie cu Dumnezeu si el e mai mult decat orice si il simti in viata ta, incerca sa gasesti o Biblie citeste din ea, si descopera ce a facut dumnezeu pentru tine si cat de mult a suferit ca tu, ca noi, sa fim ai lui.am doar 14 ani si dumnezeu mi sa descoperit, si nu numai mie si multi altora care au cautat adevarul.Te-ai gandit vreodata unde duce aceasta lume? crezi ca daca te sinucizi te duci in rai? nici gand realitatea este ca desi multi se amagesc cu mersul la biserica din tot felul de sarbatorii o fac in zadar fiindca nu asta vrea dumnezeu de la ei, si mai e ceva intodeauana dumnezeu iti doar ce poti duce adica greutatile pe care le ai sunt in masura in care le poti duce! Multa intelepciune!
Dragă Ana, viața asta e menită să o trăiești indiferent de problemele pe care le ai. Am așa o vagă bănuială că ești încă la adolescență și ai anumite complexe legate de tine, probabil n-ai reușit încă să prinzi o relație cu un băiat care să te înțeleagă și din această cauză te simți atât de rău. Ține capul sus, mergi la o plimbare singurică și fă lucrurile care-ți aduc plăcere în sufletul tău.
Buna ana orice s-ar intampla Dumnezeu ne-a dat viata numai el are dreptul sa neo ia si este un foarte mare pacat mai bine accepti ca asa e viata si cu bune si cu rele Trecem peste cu Capul SUS
Si eu mai am momente din astea. De ce sa te omorii?! Asa e, toata lumea are si momente rele. Pana la urma o sa se termine, si o sa fii fericita;*. Incearca sa vorbestii cu mama sau cu o prietena in care ai incredere >
Pff.am trecut cu toti cred prin faze dastea.cand totu pare ca nu mai are cusur.n i se pare ca lumea se prabuseste ca nu mai avem ce face etc.etc.TREZESTE TE, NU RENUNTA LA VIATA! e si urata si frumoasa..esti pusa deseori la incercare de viata.da crede ma merita sa treci peste ca dincolo de pasa asta proasta te asteapta cu siguranta o viata minunata....si eu mai aveam faze din astea adica am avut o singura data cand eram mai mica da acum mi am revenit si mi am dat seama ce infantila eram cum sa ne gandim sa ne sinucidem nici nu trebuie sa pronuntam acest cuvant.e un cuvant foarte foarte urat Dumnezeu ne a dat viata si noi sa ne o luam NU! ASA CEVA NU TREBUIE! FI FERICITA SI CREDE MA CA VEI TRECE PRIN ASTA DACA ESTI OPTIMISTA, VIATA TREBUIE TRAITA!
Povesteşte cuiva de încredere problemele tale. Te va ajuta, vei trece peste mai uşor.
O sa iti spun imd ce cred eu dar la inceput: 1. codrin normal ca e adolescenta (la sectia asta a scris) 2. nu trebuie sa discute ce probleme exacte are. Deci poate nu mai vrei sa traiesti si crezi ca esti in viata asta degeaba. stiu am trait si eu asa. dar la un moment dat iti dai seama (si iti vei da) ca asta mai mult de incurca si iti ruineaza viata. adica gandeste-te ce cred unii care nu au trecut prin lucruri rele si aud unii ca vor asta. vor rade si nu vor uita niciodata. gasesteti prieteni mai ales unii adevarat ce te inteleg si cu care poti discuta. la fel si cu parintii tai. nu are rost sa te ascunzi de ei. eu am 13 ani si pe la 12 am avut si eu senzatia asta asa ca incearca sa te trezesti si sa revii la realitate caci asta te poate afecta cum ma afecteaza pe mine acum. adica unii mai nesimtiti te vor face emo sau chestii de genu si vor uita foarte greu. incearca sa fii fericita si sa zambesti... incearca macar si apoi mai vezi moarte sau alte lucruri. daca mai ai nevoie de ceva zi-mi la skillet_luffy99@yahoo.com
De ce sa te sinuzici?
Asta e intrebarea
Iti raspund eu : Pentru o prostie banala care va trece
Te rog scriemi inapoi si spune-mi motivele
Raspunde la intrebare
Pai cat timp esti sanatoasa, si ai unde sta si ce sa mananci, e bine poti sa faci rmatorul lucru, cam cum fac eu cand mai am ganduri sinucigase(desi nu mai am asa ganduri de 2 ani) pai gandeste-te ca orice ar fi viata merge mai departe si nu are rost sa iti irosesti viata plangand, vita e frumoasa si merita traita, eu prefer sa zambesc si incerc sa imi implinesc cele mai imposibile vise, si asta ma face fericita..cand mai esti suparata gandeste in felul urmator :,, Mai am drum lung in fata pot face atatea lucruri de ce sa plang cand pot zambi, probleme? alea? cui ii pasa, sunt sanatoasa, am unde sa stau si ce sa mananc..asta e tot ce imi trebuie sa pot zambi..am persoane care tin la mine si ma vor ajuta sa trec peste.Imi voi implini visul si voi zambi facand asta.
Viata nu e intotdeauna roz. Orice om trece printr-o perioada grea. Iar atunci cand ai o problema, ti se pare ca toate ti se intampla numai tie.
Si eu am trecut prin asta, insa sinuciderea nu e raspunsul. Gandeste-te la parintii tai...le-ai distruge viata daca ai face acest gest. Noi nu avem dreptul de a lua viata, deoarece nu noi o dam.
Sa stii ca toate problemele au un sfarsit. Atunci cand ti se va intampla ceva bun, vei vedea cat de fericita vei fi.
E si foarte pacat sa te sinucizi.
Sfatul meu este sa vorbesti cu cineva de incredere despre problemele tale, care te poate sfatui. Poti vorbi chiar si cu un psiholog, iti va da cel mai bun sfat si te va ajuta foarte mult.
Poti sa vorbesti chiar si cu parintii tai despre problemele tale. Ei te vor intelege.
Nu trebuie sa pui la suflet orice problema. Doar o viata ai, asa ca trebuie sa o traiesti.
Trimite-mi Id-ul tau prin mesaj daca doresti sa te ajut
Salut. scuze k ma bag si eu in aceasta discutie, dar vreau sa te intreb ceva. daca toata lumea e in sus si in joc cu acest dzeu raspunde-mi si mie la o intrebare. ai spus "dzeu ne-a dat viata numai el are dreptul sa neo ia". Atunci cand acest god a dat aceasta viata te-a intrebat daca vrei sa traiesti sau nu? adica. sa poti alegi. ori vreau sa aleg sa ma chinui pe lumea asta absolut infecta, ori sa aleg altceva. ( am scris asta presupunand ca ar exista un anumit dzeu ))) ) si inca ceva: tu stai la cheremul cuiva? adica iti da viata cand vrea el. te omoara cand vrea el. ) nu prea-i corect acest joc
Pentru XdenyX: Salut. scuze k ma bag si eu in aceasta discutie, dar vreau sa te intreb ceva. daca toata lumea e in sus si in joc cu acest dzeu raspunde-mi si mie la o intrebare. ai spus "dzeu ne-a dat viata numai el are dreptul sa neo ia". Atunci cand acest god a dat aceasta viata te-a intrebat daca vrei sa traiesti sau nu? adica. sa poti alegi. ori vreau sa aleg sa ma chinui pe lumea asta absolut infecta, ori sa aleg altceva. ( am scris asta presupunand ca ar exista un anumit dzeu ))) ) si inca ceva: tu stai la cheremul cuiva? adica iti da viata cand vrea el. te omoara cand vrea el. ) nu prea-i corect acest joc
Isus Hristos a fost batut,scuipat, rastignit si a suportat si toate minciunile care ii erau adresate El fiind NEVINOVAT! si a facut asta pentru tine, pentru noi! chiar daca nu crezi tu Dumnezeu exista! gandeste-te ca te distrezi in lume asta faci ce vrei.dar la sfrasit mori si intrebarea este :unde ajungi? in momentul ala vei fii judecat pentru toate lucrurile care le-ai facut pe pamant! dar asta nu inseamna ca pe pamant trebuie sa faci doar niste fapte bune, mergi la biserica, asta e in zadar! undeva in sufletul fiiecarui om stim ca Dumnezeu exista! dar poti sa il descoperi cititnd, studiind bibilia! Dumnezeu nu vrea de la noi reguli ci o relatie care o ai cu el! si daca aflii adevarul poti spune STOP vietii tale pacatoase si sa incepi o viata alaturi de el! si mai ceva Dumnezeu nu te obliga te lasa sa decizi tu.El niciodata nu te va obliga..deci alegerea iti apartine.dar nu uita:Va veni o zi in care Dumnezeu te va judeca si daca esti vinovat vei arde in foc o vesnicie.
Isus Hristos a fost batut, scuipat, rastignit si a suportat si toate minciunile care ii erau adresate El fiind NEVINOVAT! si a facut asta pentru tine, pentru noi! chiar daca nu crezi tu Dumnezeu exista! gandeste-te ca te distrezi in lume asta faci ce vrei.dar la sfrasit mori si intrebarea este :unde ajungi? in momentul ala vei fii judecat pentru toate lucrurile care le-ai facut pe pamant! dar asta nu inseamna ca pe pamant trebuie sa faci doar niste fapte bune, mergi la biserica, asta e in zadar! undeva in sufletul fiiecarui om stim ca Dumnezeu exista! dar poti sa il descoperi cititnd, studiind bibilia! Dumnezeu nu vrea de la noi reguli ci o relatie care o ai cu el! si daca aflii adevarul poti spune STOP vietii tale pacatoase si sa incepi o viata alaturi de el! si mai ceva Dumnezeu nu te obliga te lasa sa decizi tu.El niciodata nu te va obliga..deci alegerea iti apartine.dar nu uita:Va veni o zi in care Dumnezeu te va judeca si daca esti vinovat vei arde in foc o vesnicie
Moartea este un subiect tabu pe fffff multi dintre noi. corect? ne este frica de moarte, nu stim ce o sa se intample apoi. Nu crezi ca acest dzeu este numai o creeastie a mintii omenesti? am creeat acest zeu pentru ca sa ne simtim oarecum in siguranta. Adica... daca maine mor are dzeu grija de mine .
Sau, nu crezi ca dzeu este promovat din cauza societatii? ex: nu fura ca te vede dzeu. ashhh. pe bune acum. E o discutie ff lunga si pot da argumente pana maine, dar o sa degenereze si o sa iasa o cearta asa ca ma opresc aici. Fiecare este liber (sau nu) sa creada in ceea ce vrea.
Si inca ceva. te rog, nu mai spune "a facut pentru tine". Nu a facut pentru mine nimic. In acea carte pe care toata lumea o divinizeaza :-& (pe sistemul: daca a scris cineva ceva pe niste foi. pai atunci asta e adevarul absolut) se spune CLAR chiar de la inceput ca viata aceasta este o pedeapsa.
Daca tu crezi ca Biblia si Dumnezeu nu exista si nu este adevarata incearca sa o confrunti!, te provoc sa o confrunti! daca nu o ai in casa o gasesti online!