| Swwetly a întrebat:

De ce se aude chestia asta mereu : " Tu nu te duci că ești fata!,Tu nu ai voie că ești fata,dar băieții au. Tu nu ai voie sa ieși singura pe strada noaptea, ești fata! De cee?????. Uneori mi as dori sa fiu băiat

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general voi fetele sunteti mai slabe fizic, si va integrati bine sa fiti in grupuri de persoane, pentru a nu pãti ceva rãu fizic, viol spre exemplu.
Dar nu mai suntem in era când asta era un pericol, cel putin nu atât de grav.
Cine mai exAct spune asta? Poti sa faci orice vrei tu, suntem in 2018 nu acum mii de ani.

| Justme1997 a răspuns:

În general, din cauza unei gândiri îmbătrânite dar chiar poate să fie periculos noaptea, și nu doar pentru fete.

| Adry05 a răspuns:

Ca-ti iei veol

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce? Pentru siguranta ta.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba nu stiu cum sa iti zic da de 3 ori era sa fie violate unele fete daca nu era cineva prin preajma in mijlocu zilei la mine in oras
Deci nu prea conteza ai forta si nu esti scarbit de unele cacatri violezi fete de le rupi si dupa pleci in alta tara si scapi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Xdreaper21):

Stiu, dar tu observi ce intrebare jalnicã a pus? Baietii au voie sa facã aia, sa facã cealalata "vreau sa devin baiat", fata asta ori e o feministã ori e urâtã cu spume de nici dracu nu se uita la ea, grasa de te sperii când o vezi.
Era logic ca intrebarea asta denota sigurantã, sa nu fie agresata. Acesta era raspunsul, dar e cat se poate de jalnica adresarea ei.
Tipa asta se roagã sa fie Violata, are chiar fantezii si isi doreste sa fie doritã chiar si prin agresare(viol), la cum a zis "Uneori mi as dori sa fiu băiat", pentru ca duce libsuri.

| Swwetly explică (pentru anonim_4396):

E contul meu și pun ce întrebări îmi trec mie prin cap.Nu mă știe nici vântul nici pământul.Și ohhh de parcă ar fi singura întrebare penibilă de pe TPU.Și sunt chiar drăguță.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Swwetly):

Oricum ce aseptari sa avem. Nu te stiu, nu te cunosc. Dar daca tu nu esti mândrã in a fi fatã, nu e prea dragut chestia Asta, e treaba ta faci si zici ce vrei.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stiu dar daca ziceam toate astea direct cum ai zis si tu imi stergeau moderatorii comentariul(au ceva cu mine vad la o intrebare veche de 3 ani ca unu si-a batut joc de ea/el in ultimu hal si inca nu l-a sters da eu daca zic ceva ne la locul lui sunt sigur ca se inghesuiesc sa ik stearga