Ca sa fie cat mai frumoase si atragatoare. Si pentru ca nu toate fetele se simt frumoase, si incearca sa ascunda ceva.
Sa-si puna in evidenta frumusetea, dar ele nu-si dau seama ca vor arata mai batrane mai tarziu plus ca sa-si ascunda anumite defecte. Cel mai bine este sa fi naturala.
Ca sa se iubeasca si ma mult de felul cum arata
Bineinteles se machiaza ca sa isi puna in evidenta frumusetea!
Ceau
se macheaza pentru ca sa fie in jurul atentiei...sa parem mai interesante...si asa ne simtit noi mai frumoase
desii unele exagereaza cu macheatul si in loc sa atraga atentia in bine atrag in rau...(prea mult macheaj stica.)
Ca sa isi puna in evidenta frumusetea sau defectele, mai des intalnita cea de-a doua varianta
De ce isi fac baietii freza? De ce fac pe intersantii cand plac o fata? De ce, cea mai mare parte a lor, in loc sa faca un sport, merg la sala si se indoapa cu proteine pentru a "castiga" niste muschi falsi, umflati cu pompa?
Ce intrebare
pai sa fie mai frumoase
eu una nu ma machiez
adica.mai rar.la ocazii speciale
1.pentru a fi mai frumoase!(cica.omg am vaz o ft la scoala machiataa...mai bine`e nu era oribilaaa. prea mult fond de ten )
2.ca sa`si ascunda partile urate ale fetei...
Sa isi ascund unele defecte asta`i motivu principal nu? asta`i da si noah sa fie mai frumoase... eu nu ma machiez
Machiajul schimba foarte mult o femeie/fata. Fetele se machiaza pentru ca le fac sa arate si sa se simta mult mai frumoase decat sunt. Uite si un videoclip sa vezi ce face machiajul dintr`o femeie:): http://www.youtube.com/watch?v=gRV_X_PGPaA.
Dalia5didi întreabă:
croissant întreabă: