| DomnulPoliticos a întrebat:

De ce sunt atâtea fete porcoase care injura mai mult decât baieții? Doar mie nu-mi plac astfel de persoane? Baieții de varsta mea sunt innebuniti după ele

11 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Despre baietii care injura dintotdeuna nu se plange nimeni.laughing

| sammie a răspuns:

Vor sa se dea si ele baieti, ce nu-ntelegi.

| DomnulPoliticos explică (pentru sammie):

Cred ca ai dreptate multe din ele se imbraca baietos

| sammie a răspuns:

Si pun pariu ca jumatate dintre ele sunt lesbiance. laughing

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Băieții care înjură, cum sunt?
Eroi?
Fiecare reacționează cum vrea la nervi, poate în gluma, cu persoanele cu care își permit.

| DomnulPoliticos explică (pentru Alexia999997777777777777):

Stimata doamna aveti dreptate, dar eu ca baiat nu injur in public, plus ca mi se pare disgusting ca o fata sa injure in public ca la usa cortului, vechea expresie. O zi frumoasa

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru DomnulPoliticos):

Atunci mi se pare normal sa ai așteptări la o fata la fel.
Mersi, asemenea!

| literallythesamebruh a răspuns:

Salut! Știu sentimentul de a auzi în jurul tău persoane ce înjură într-un mod grosolan în condițiile în care tu nu folosești un astfel de limbaj, însă să spui că sunt "atâtea fete"... Atât băieții, cât și fetele, vorbesc urât într-o oarecare măsură, mai mult sau mai puțin. Gândește-te că multor persoane, chestiile astea le intră în mod involuntar în vocabular, fiind influențate de familie, anturaje etc. Deși nu e ok nici de o parte, nici de cealaltă, și fetele au dreptul să înjure atunci când simt nevoia să o facă. Să nu se înțeleagă greșit, nu e ok să înjuri și cuvintele ce fac parte din această categorie pot fi foarte ușor înlocuite, dar na. nu poți convinge pe toată lumea să vorbească într-un anumit fel. Dacă nu îți plac genul ăsta de persoane, nu le incluzi în anturajul tău. Simplu.

| careestefazafrate a răspuns:

Toată lumea înjură, asta este lumea în care trăim, dacă nu îți convine du-te la mânăstire, sigur călugărițele nu o sa înjure.

| Geass1 a răspuns:

*înjură mai mult decât băieții*
Nu e ok să consideri că ele ar trebui să înjure mai puțin, se numește misoginie internalizată.
Te-ai gândit că poate nu orice fac fetele este pentru a fi atrăgătoare pentru tipi?
Sunt fată, înjur când am chef și nu pentru a atrage un ins. Îmi plac persoanele în funcție de cum gândesc și cum arată.

| DomnulPoliticos explică (pentru Geass1):

Stimata domnișoară geass îmi pare nespus de rău că v-am jignit sad