Băieții care înjură, cum sunt?
Eroi?
Fiecare reacționează cum vrea la nervi, poate în gluma, cu persoanele cu care își permit.
Stimata doamna aveti dreptate, dar eu ca baiat nu injur in public, plus ca mi se pare disgusting ca o fata sa injure in public ca la usa cortului, vechea expresie. O zi frumoasa
Atunci mi se pare normal sa ai așteptări la o fata la fel.
Mersi, asemenea!
*înjură mai mult decât băieții*
Nu e ok să consideri că ele ar trebui să înjure mai puțin, se numește misoginie internalizată.
Te-ai gândit că poate nu orice fac fetele este pentru a fi atrăgătoare pentru tipi?
Sunt fată, înjur când am chef și nu pentru a atrage un ins. Îmi plac persoanele în funcție de cum gândesc și cum arată.
Stimata domnișoară geass îmi pare nespus de rău că v-am jignit
Salut! Știu sentimentul de a auzi în jurul tău persoane ce înjură într-un mod grosolan în condițiile în care tu nu folosești un astfel de limbaj, însă să spui că sunt "atâtea fete"... Atât băieții, cât și fetele, vorbesc urât într-o oarecare măsură, mai mult sau mai puțin. Gândește-te că multor persoane, chestiile astea le intră în mod involuntar în vocabular, fiind influențate de familie, anturaje etc. Deși nu e ok nici de o parte, nici de cealaltă, și fetele au dreptul să înjure atunci când simt nevoia să o facă. Să nu se înțeleagă greșit, nu e ok să înjuri și cuvintele ce fac parte din această categorie pot fi foarte ușor înlocuite, dar na. nu poți convinge pe toată lumea să vorbească într-un anumit fel. Dacă nu îți plac genul ăsta de persoane, nu le incluzi în anturajul tău. Simplu.
Toată lumea înjură, asta este lumea în care trăim, dacă nu îți convine du-te la mânăstire, sigur călugărițele nu o sa înjure.
LolitaHaze întreabă:
Piciu_Mihaela_ întreabă: