| mickeye a întrebat:

De ce sunt tinerii români așa proști? Fără supărare,dar mă refer la cei care fac parte din generația Facebook.
Cunosc mulți tineri care ascultă manele.Oare ce-o fi în capul lor?
De asemenea,majoritatea tinerilor din România se duc prin cluburi și ascultă numai muzică proastă(Inna,Alexandra Stan,Alessia,Deepside Deejays și alte nulități internaționale),că cică așa ar fi cool.
De exemplu,toți tinerii o adoră pe INNA,o venerează.Oricum,Inna nu va câștiga în viața ei vreun premiu la Billboard Music,spre deosebire de Adele,care chiar are voce.
ACUM SERIOS,NU-I ÎNȚELEG PE ROMÂNII CARE SUNT MÂNDRI DE Inna ȘI O APRECIAZĂ.
inna E PIȚIPOANCA SUPREMĂ.
INNA= GUNOI
Adele e talentată și are și voce.
PE CÂND INNA E NON VALOARE,NULITATE.
Celor care sunt mândri de INNA că deh,are succes în Schengen. bănuiesc că sunt mândri de toate curvele.și de ALINA PLUGARU? Oricum,între INNA și ALINA mare diferență nu e, ambele sunt de succes în străinătate și fac cam același lucru.Pe distrușii care spun că se mândresc cu Inna că e româncă: Sunteți mândri și de MONI COLUMBEANU?
Nu am ceva în mod special cu Inna,dar ea e un fel de role model pentru românce: toate vor să fie ca ea,se îmbracă la fel ca ea(Piți style).îi fredonează hiturile deși habar n-au ce cântă(Pentru că eu cunosc multe fane Inna care sunt înnebunite după melodiile ei,dar îmi vine să râd când le aud fredonând melodii ca Sun is up sau Wow). Desigur,au apărut mii de cântărețe de carton la noi,nonvalori d-astea,vedete de carton.Și au succes în România, tocmai pentru că nivelul de cultură din România e foarte scăzut.De aceea, numai și numai românii ascultă manele.
îngrijorător e că și studenții din România sunt la fel de proști.De exemplu,am fost într-un cămin și jur că toți studenții de acolo ascultau manele și Inna,Fly Project etc.
Nu prea am văzut studenți care să asculte muzică normală,de calitate(Coldplay),ce să mai vorbim de trupe precum Scorpions? Sau Paraziții.
La Televizor,sunt numai manele și tot felul de vedete de carton: Tarky,Roxy manelista,Sexy Brăileanca,Romeo Fantastik,Bianca Drăgușanu,Irinel).
Credeți că cineva vrea să distrugă țara asta prin incultură?
Cred că țara noastră se îndreaptă într-o direcţie greşită.
Am observat că nimeni nu mai învață, toți elevii și studenții preferă să copieze.
Vă dați seama cum va arăta lumea peste 10-20 de ani când generația Facebook va crește mare?
Ați văzut ce rezultate dezastruase au fost la Bacul de anul trecut?
Ăștia nu sunt în stare de nimic.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prosti/e sunt aia/alea care se gandesc la sex sau la iubit de la 10 ani si se f cu o gramada de indivizi pana cand vor o relatie stabila (la fel zic si de disperatii sexuali). Nu ar merita sa aiba dreptul la o familie petrecaretii astia pai ce doamne iarta-ma e aici, ori se distreaza ori sta unde i se cuvine si isi ia o femeie la locul ei? Deaia a luat-o razna lumea pentru ca exista si raul pe pamant e mai multa libertate si cine stie adevarul traieste singur/a in viata asa fara sa aiba de-a face cu nimeni.

| alexandrayomahh a răspuns:

Ai mare dreaptate...in general in ziua de azi daca cineva aude ca asculti scorpions, metallica etc. te crede nebun, drogat si satanist, dar nu este adevarat...rock nu inseamna numai tipete cun spun uni, ba din contra este o muzica foarte buna si de calitate. formatiile rock nu or sa faca niciodata playback asa cum face inna sau mai stiu eu ce afoana.

| AnonimulRo a răspuns:

Eu sincer m-am plictisit cand am vazut atatea cuvinte. Dar indiferent de intrebare raspunsul meu este da.

| Anonymus123 a răspuns (pentru AnonimulRo):

Chestia asta m-a bine-dispus. happy

| Anonymus123 a răspuns:

Sunt de-acord cu tine. Si fac pare din generatia facebook (13 ani). Si tie ti-e rusine cu ei? Dar eu? Adica deseori sunt pusa in aceeasi oala cu pitipoancele fara creier care isi schimba poza de profil la fiecare 10 minute si cu baietii "smecheri" ca fumeaza de la varsta asta. sad Eu iubesc Coldplay si Scorpions si ma bucur ca nu sunt singura (in general imi place muzica mai veche). happy Dar nu prea sunt de-acord sa te iei de Fly Project. Ei chiar imi plac. big grin Si pot spune ca urasc manelele. Adica nu inteleg rostul lor. Hai sa incepem sa cantam toti afonii despre bani, bautura si femei. Iuhuuu, ce bine de noi! Pariu ca pitipoancele fara creier si cocalarii nici nu au auzit de desenele copilariei tuturor copiilor (ciudat, stiu happy ) nascuti pana in 2001 cum ar fi: Ce-i cu Andy, Viata cu Louie, Copiii de la 402 etc.

| Dariusuu a răspuns:

Însfârşit s-a trezit cineva...

| raduthebest a răspuns:

In mare parte sunt de acord cu tine, pana la partea cu Coldplay si Adele, care sunt oribili.Coldplay e un pisat de trupa, iar Adele ma plictiseste.
Vrei ca ceva sa se schimbe?
Nu tolera prostia, incultura si crede in treaba bine facuta, incepe cu tine.

| RockOrNothin a răspuns:

Traiesc cu rockul de cand eram mica (gratie tatei) si sunt fan infocat Scorpions.
Si eu sunt dezamagita de colegi si de ...altii.Spre exemplu, vin X si Y la mine:
-Asa-i ca Inna e cea mai sexy?
-Nu, Antonia e cea mai frumoasa si talentata
(EU)-Nu stiu, eu ascult rock
(Ele) - Pai si astea-s rockerite
(EU)-Pe bune? Si eu sunt Matthias Jabs?
(Ele) - Atunci de ce toata lumea spune ca sunt rock-staruri?
(EU)-Lumea e proasta
(Ele) - Mda, satanista proasta manelista. Mergem sa intrebam pe altcineva

Asta cam ZILNIC. Frate... Uneori le-as da foc. Si pumni. Si gloante-n cap.

| aumih16 a răspuns:

Generatia actuala stie numai de Violetta Nini si altele tampenii din astea eu tin minte ca ma uitam da nu la astea la Piratul Jack cel Teribil Pisoiul Eek Tick Spiderman Spiderman Unlimited Inspectorul Gadget Ce-i cu Andy? Pilotii Nascar Copiii de la 402 etc vremuri frumoase desene care nu le uiti niciodata si iti aduci aminte cu placere de ele sigur ca si la muzica imi plac Depeche Mode Erasure Talking Heads Talk Talk Yazoo Sandra Sabrina Modern Talking Prodigy Chemical Brothers etc pe vremea cand cantau acestia ca o parte din ei mai canta si acum noile generatii de muzicieni gen Miley Cyrus Demi Lovato Selena Gomez sau Justin Bieber nici nu erau nascuti iar daca erau nascuti erau prea mici e trist ca trece timpul si vezi ca totul se schimba brusc de la muzica pana la filme seriale dar asta este viata merge inainte chiar daca viitorul este sumbru sau poate nesigur

| aumih16 a răspuns:

Si ce ma mai deranjeaza dar astea sunt vremurile in care traim ca unii cantareti cantarete apar in muzica dar fara sa fi avut legatura cu muzica macar adica prin pile relatii etc din pacate odata nu era asa unii cel putin cantau dar nu ca astia unii cantau si dansau din copilarie deci nu ca astia si aveau legatura cu muzica adica stiau cu ce se mananca dar la noi asa e sistemul de fapt cred ca la noi ne-am luat dupa aia din afara daca aia pot noi de ce nu

Întrebări similare