anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt valabile transferurile de felul urmator(la liceu):
Cineva ia de exemplu 9 in examenul de capacitate si ia media mare pe primul an, apoi se transfera in toamna la o clasa unde s-a intrat cu 9.80 ultima medie.
Adica vere, toata clasa aia de 9.80 s-a chinuit atat de mult si s-a stresat atata cu un examen, ca mai apoi sa vina cativa,, destepti" si sa se transfera unde vor muschii lor ca au ei pile si relatii...
Ce sa mai inteleg si eu? Ca unii invata ca prostii, iar altii se muta ca desteptii?
Inca din decembrie diriga ne-a anuntat ca din semestrul al doilea ne vor veni 2 colegi noi de la un liceu, evident, mai prost decat al meu si simt asa un fel de ura pe ei(chiar daca nici nu-i stiu). Cum ar trebui sa ma comport cu ei?
Si voi ce parere aveti despre genul asta de transferuri? Vreau pareri sincere

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă cei ce vin au medii mai mici decât ultimul intret, e ilegal. Anunță părinții și asociația de părinți poate bloca afacerea asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Au media anuala mai mare decat a ultimului intrat, si e legal, dar acea medie poate fi aranjata foarte usor cu 1000 de euro sau niste pile.
Eu am muncit pe rupte ca sa am media de 9.93 la examen si sa intru intr-o clasa unde s-a intrat cu 9.84 si nu vreau sa vina niste smecheri cu pile si bani de la anul' care au luat la capacitate nota 9 sau ceva de genu'

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă e corect, scoate-ți basca, așa se face