| mickeye a întrebat:

De ce toți cocalarii din România ascultă numai Radio Zu, Kiss FM, Radio 21 și posturi d-astea care difuzează muzică de proastă calitate românească (Inna, Akcent, Ruby, Alex Mica) în proporție de 80%? Și anumite melodii sunt difuzate obsesiv pe radiourile din România.
De exemplu, Dalinda. Dacă asculți Radio Zu 10 ore ai șansa să asculți această manea în spaniolă de cel puțin 10 ori.

Răspuns Câştigător
| Karinakari99 a răspuns:

De unde știi tu că toți cocalarii ascultă aceste posturi? Aproape toți cocalarii ascultă manele.Cei care asculta aceste posturi de radio sunt romani de ai nostri.Eu rar am vazut cocalari sa asculte asa ceva, ei asculta doar manele.Si aceste posturi nu sunt chiar asa de rele(muzica lor), unele sunt chiar dragute, dar in legatura cu piesa "Dalinda" ai dreptate.Parca s-ar screme cand canta.Cu toate astea, nu este manea.Doar pentru ca(,)canta cu o trompeta(sau ce o fi) nu este manea.Insa am auzit ca mai difuzeaza si piese frumoase, dar destul de rar aud la Kiss FM o melodie veche.Tot ce am auzit pana acum, muzica frumoasa au fost 2 piese: "Somebody that I used to know" si " Over the rainbow" cantate de Gotye si Israel(sau cum s-o numi).Sau poate nu am mai fost pe faza si n-am mai prins piese de genul asta.Eu ascult rar radio la calculator, ascult doar cand merg cu masina cu ai mei, dar asa nu.N-ai ce sa-i faci, asa este generatia din ziua de astazi.Eu in general ascult rock linistit(nu electric) si unele melodii pop.Genul de muzica pe care-l urasc cel mai mult (nici nu cred ca se poate numi muzica) este maneua. Urasc manelele.

6 răspunsuri:
| Patricia96 a răspuns:

In primul rand, nu gandesti corect!
Frate, tu daca te duci la un club, terasa ti-ar convine sa bage Marcel Pavel, Fuego si restul?
Aceasta muzica este frumoasa, dar nu cred ca ne-ar convenii sa existe numai asta
Mie una nu..cand sunt suparata, fericita, ingandurata prefer sa ascult, Akcent, Ruby, Alex Mica, alexandra stan si etc!
In loc sa ne mNDRIM ca avem astfel de talente noi ne plangem!
Ei ne-au ridicat si ne-au dus numele in strainatate..Si cred ca tu asculti numai manele! Pe bune!
cOCALARI? daca ascultam astfel de muzica suntem cocalari? du-te frate cu Salm d'aici!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si ce vrei tu sa spui ca eu daca ma duc la serviciu dimineata si ascult in masina radio zu sunt cocalar?

| Patricia96 a răspuns (pentru Karinakari99):

Da-l dracu, e un distrus

| Alexandru_Ungureanu_1990 a răspuns:

Copile esti un c***t retardat care sta pe google, joaca table, ragaie cand da duble, canta o viata mea cand e plimbat in dube, la parnaie suge-n chec vis in p***e nude.
Da Da Da Sa Sugi P**a de ziua ta!

| Alexandru_Ungureanu_1990 a răspuns:

Mdea... Se vede ca esti prost/proasta.
Si ce daca ascult? N-am voie sa fac nimic pe lumea asta! Rock nu, jocuri nu, sa ma bat NU. Agh ce nasoala ii lumea asta!

| AvramescuMarius1994 a răspuns:

Intr-adevar, oriunde merg si pe majoritatea oamenilor cand ii intreb ce muzica asculta imi vorbesc de kist fm... cand ii ascult imi vine sa ma zgarai pe fata. Oricum nu toti sunt cocalari daca asculta kist sau radio-zu cunosc multe persoane cu capul pe umeri dar asculta numai sa se integreze daca ma intelegi, dar unde sunt posturile gen magic fm? unul dintre putinele posturi de radio din Romania care difuzeaza melodii frumoase, bineinteles majoritatea apartinand anilor 70-90, de asemenea ai parte de muzica usoara romaneasca si soft rock.Asta inseamna muzica fratilor nu porcariile din ziua de azi; 90% dintre melodii sunt dependente de sintetizatoare si cu versuri fara noima.