| Antonia_Anto_2003 a întrebat:

De ce toată lumea zice de mine ca sunt proasta și curva?
De ce toată lumea face mișto de mine?

Răspuns Apreciat de Editori
| Mefistocle a răspuns:

Nu ar trebui sa-ti pese de parerea persoanelor toxice sau mai bine spus, n-ar trebui sa-ti pese de parerea nimanui. Toata lumea are dreptul la o parere, o opinie etc. Dar nimeni nu e obligat s-o si asculte atata timp cat este ceva toxic. Majoritatea persoanelor care spun cuvinte toxice nu prea au de facut altceva in viata sau de realizat ceva asa ca incep sa-si bata de diferite persoane. Fii mai buna decat ei si ignorai. Vorba aia '' Cel mai destept cedeaza ''. Nu are rost sa-ti bati capul cu ceea ce spun oamenii despre tine, mai bine iti folosesti timpul intr-un mod productiv pentru tine, dezvoltandu-te mai mult psihic si nu in moduri neproductive ascultand ce spun oamenii despre tine pentru ca asta-ti scade increderea de sine si devii mai slaba. Fii puternica, treci peste si arata-le ca tu o sa ai parte de-un viitor. Smile happy

7 răspunsuri:
| sunset10 a răspuns:

Atata timp cat tu crezi ca nu esti cum iti spun restul, nu ar trebui sa iti faci probleme. Si eu am patit, tot ce poti face este sa ignori si sa iti vezi de viata. Gura lumii nu iti plateste taxele, pana la urma laughing Sper sa poti trece peste...

| SilentRain a răspuns:

Pentru ca pui la suflet.
Întotdeauna o sa existe un idiot care are ceva de spus
Poți frumos sa le fac o plnger la politie pentru hărțuit, fain ar fi sa ai poze înregistrări
Și vorbești cu un adult în caz ca ești minora

| SilentRain a răspuns (pentru sunset10):

E plinii de retardați, am pățit-o și eu
Îmi vedeam linsita de treabaea pana sa găsit un râpăn de om sa zică de mine ceva, nici nu ma cunoaște

Am ajuns sa cred ca 80%din băieți sunt bătuți în cap
Recomand ca în cazul asta sa se învețe un set bine gândit de înjurături și blesteme laughing)

| Ofiintă a răspuns:

Nu cred în sintagma "toată lumea". Spre exemplu, eu nu te-am jignit şi cel mai probabil nu o voi face.
Persoanele care recurg la asemenea fapte, au o problemă cu ei înşişi. Prin urmare, merită ignorati!

| PainTech a răspuns:

1. Oamenii sunt rai ( o mare parte )
2. Toata lumea are defecte. Si e ok.
3. Chiar daca ai un comportament mai "aparte" care te face mai predispusa la astfel de atacuri nu te cunoastem si nu cred ca te putem ajuta in privinta asta.
4. Toata lumea face greseli.
5. Nu ar trebui sa iti pese atat de tare.

| CleanHeart a răspuns:

Nu ii baga in seama micuta, tu esti o fata frumoasa, desteapta si cuminte, ce zic ei sunt doar minciuni, sa nu.i crezi niciodata.

| darrio2007 a răspuns:

Probabil le-ai dat motive de barfa. Fara a te jigni.