| Swallow a întrebat:

De ce tot cautati funditele?! Va ajuta cu ceva in viata reala?! Cine ma ajuta sa inteleg primeste scumpa sa fundita happy

Răspuns Câştigător
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Cum zice goguletzu, de la fete poate avea mai multe intelesuri da eu de cand mi-am facut contul mi-am pus in gand ca nu are rost si nu o sa cersesc fundite. Cine mi-o dat inseamna ca chiar o apreciat raspunsu si lo considerat folositor, si eu zic ca am adunat destule ( pe cinstite ) pentru cate raspunsuri am. Puteti sa va uitati la comentari sa vedeti ca nici n-am pomenit de asa ceva.

7 răspunsuri:
| Goguletzu a răspuns:

E o chestie de mandrie, orgoliutongue

adica e un fel de recompensa daruita celor care ajuta cu adevarat!

| Swallow explică (pentru Goguletzu):

Stiu ce e, dar nu stiu de ce utilizatorii atit o cersesc?! confused

| Sburatorul a răspuns:

Nu are legatura cu viata reala.
Doar ca unele persoane cred ca daca primesc fundita la o intrebare, cei care vad asta o sa zica "uaaau uite ce om desteept, are fundiita'', sau cum a zis si gogu, o chestie de orgoliu.

| Goguletzu a răspuns (pentru Swallow):

Fundita poate fi inteleasa in diferite feluri: de ex daca o primesti de la o fata putem zice ca e un pupic. poate insemna ca esti destept, sau ca ai calitati deosebite in anumite domenii.

unii o cersesc pentru ca ei se considera intr-o competitie, si doar funditele ii pot ajuta sa castige...

| EvilThoughts a răspuns:

Nu stiu! Dar in momentul in care ai primit fundita te simti bine pentru ca ai ajutat pe cineva.Tu nu ai luat niciodata fundita? Eu imi amintesc k eram noua pe site cand am luat prima fundita.A insemnat foarte mult pentru mine.Am simtit ca am ajutat pe cineva.Si acum ma bucur de fiecare fundita pe care o primesc.
Sper ca te-am ajutat sa intelegi.bye bye

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Citește aici, http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente
Pa, pa.

| Swallow explică (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Si totusi ai raspuns asa ca nu pot sa nu`ti dau fundita happy