anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce tot va luati de Miley Cyrus? Doar pentru ca face twerking, nu inseamna ca este o curva.
Sa luam totul pe rand... Ce nu le convine oamenilor :

1.Isi scoate limba cand face poze. Asa si? Voi nu ati facut asta cand erati mici? Nu scoteati limba niciodata? A recunoscut ca este un tic nervos, cum este la unii rosul unghiilor. Chiar nu vad care e asa mare problema.
2.Si-a taiat parul. Recunosc, si mie imi placea parul ei cum era inainte, lung si brunet, dar sincer, chestia asta nu ma priveste. Isi face parul cum vrea.
3.A fumat pe scena. Uau. Cine nu a fumat? Fiecare om incearca macar sa fumeze, asta nu inseamna ca cei care spun ca nu fumeaza nu fumeaza, dar nu se poate sa nu fi incercat. Toti cantaretii fac asta.
4.A spus ca Hanna Montana a fost ucisa. Aoleu, dar voi o luati deja in serios. Mda, se supara sa tot fie comparata ca personalitate cu un personaj fictiv, nu cu ea insasi. Noi am cunoscut-o pe Hanna Montana, nu stim cum era Miley in viata ei reala. In contractul pe care l-o semnat, ma indoiesc ca scria : "Gandeste-te ca lumea te va critica foarte mult daca devi acest personaj." sau ca s-a gandit ea, ca un copil de 13 ani, ca 10 ani mai tarziu va fi asa de criticata. Daca ar fi fost dupa mine, daca acel personaj n-ar fi existat, ea n-ar fi fost asa de urata de unii oameni.
5.Si-a facut parul sa arate ca niste coarne de diavol, dovada ca si-a vandut sufletul diavolului. Pfff... Revenim de unde am plecat. Nu se poate asa ceva, intelegeti. Plus, erau facute sa arate ca niste urechi de ursuleti de plus. Stiti cum arata ursii de plus, nu?
6.A facut twerking. Si ce e rau in asta? E un dans, mai ciudat ce-i drept, dar amuzant. Isi arata corpul, care in ciuda faptului ca nu este cel mai operat, este frumos si natural. Nu il arata ea in niste feluri foarte frumoase, dar asta nu ma priveste. E decizia ei. Nu va place nu va uitati. Cat despre faza cu Robin Thicke... Voi nu v-at prins, asa-i? Ea a facut misto de cantecul lui si de el ca persoana. Adica el e o jigodie, care culmea, e si casatorit sau era. Cantecele lui sunt foarte proaste, despre sex si violuri. Na, si eu as fi facut asta, da, in fata a milioane de oameni. Daca nu intelegeti, nu comentati.
7.Se pipaie pe scena... La faza asta, atat am de zis : voi nu va pipaiti cand sunteti singuri? Ea doar are curajul s-o faca in fata oamenilor.
8.Concertele ei sunt oribile. M-am uitat si eu. Pe langa latura sexuala, culorile sunt vii si frumoase. Daca ea asa vrea... Mie mi se par dragute, si ea e draguta pana la urma, pentru ca face ce vrea. Si asta mai e de admirat.
9.A exagerat foarte mult prin ceea ce face. Dar ce naiba face? Hanna Montana a fost modelul pentru adolescentele din lume, nu Miley Cyrus. Ea doar a inchipat-o. Si adolescentele din lume au sa inteleaga ca nu Miley a fost modelul lor, ci personajul pe care il interpreta. Acum, daca un parinte isi lasa copilul din mana si nu ii explica ce sa evite si ce nu, si normal ca se ia dupa astea, eventual le ia prea in serios.
10.Este un model negativ si fetele invata cum sa fie curve. Nu vad relevanta. Una e sa dansezi, alta e sa faci sex. Noi nu stim daca ea face sex, pentru ca nu a facut public asta.
11.S-a sarutat cu Katy Perry. Sa va amintesc ca si Madonna a facut asta cu Christina Aguilera? Vorba aia... Antrenament pentru sarutul real. Ei bine, aici ea chiar nu da niciun fel de exemplu. Si eu am sarutat o fata. Probleme? Nu.
12.Melodiile ei exprima vulgaritate. Gresit. Melodiile ei sunt facute pentru a vedea ce simte ea. Din toate am inteles asa : ca ea se iubeste pe sine, ca este si a fost mereu o fire nebuna si ca a suferit din dragoste.
13.Dar acele posterioare de pe scena... Ce-i cu ele? Alea cu ce va afecteaza? Alea sunt pentru a atrage atentia si nu e nimic rau cu ele. Un fund va bate? rolling on the floor

In inteviurile ei este o persoana cu picioarele pe pamant, exact ca si Rihanna. Nu conteaza ce videoclipuri face, ci cum este ca persoana, si ceea ce spune mass-media despre ele inseamna zero.
Adica in sufletul ei se simte ca un copil, nu bea... Nu stiam ca se drogheaza, stiam ca a fumat. Asta nu are cum sa influenteze pe cineva. Oricum, si asta e un zvon. Ea a fumat, nu s-a drogat. Daca are vocea mai groasa, este alta treaba.
Tatal ei a inteles ca fiica lui de 13 ani numai este, ci o femeie in toata puterea cuvantului, care poate sa faca ce vrea, pentru ca isi permite si stie ca este viata ei. Si a dat de inteles ca se poate confrunta cu acele controverse, pentru ca lumea nu intelege ceea ce face ea. Ea este o animatoare si se presupune ca trebuie sa distreze lumea adulta, nu copii. Ea nu este un exemplu pentru ca nu are un fiu sau o fiica, deci nu are de ce sa fie vazuta ca un exemplu. Acceptati si voi asta odata.
Ea nu a fost niciodata o fata ca Hanna Montana. Din cauza asta este criticata.
Pareri? Intrebarea mea este : Nu sunteti de acord ca ea face ce vrea cu viata ei?

12 răspunsuri:
| ionukutza1 a răspuns:

Eu ceea ce nu inteleg este de ce esti asa furioasa? Nu trebuie sa fie neaparat cineva de acord cu ceea ce zici. Unora chiar nu le place. Mie personal mi se pare exagerata. Ok s-a tuns. Ok sa zicem ca a fumat. Dar e prea mult faptul ca s-a dezbracat in acel videoclip, e indecenta pe scena ( mult prea indecenta ). Eu una nu-mi pasa ce face ea ...Cu viata ei face ceea ce vrea. Dar daca nu vrea sa fie criticata sa aiba mai multa grije cu ceea ce face in public.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ionukutza1):

Ma enerveaza lumea ca spun despre ea fara sa stie de ce face asta.

| Dayuuum a răspuns:

Heii.
Eu personal nu am nimic cu miley. Nu am dreptul sa o critic, si nici nu am de ce. Imi place happy Faza cu parul si limba si Hannah Montanah sunt acceptabile. Este ceva normal. E o schimbare de look si de comportament. Doar ca sunt unele gesturi deja prea vulgare pe care le face de fata cu toata lumea. Nu zic ca este o crima, dar totusi nu poti sa spui ca nu are absolut nicio vina. Eu nu ma iau de ea, repet, nu am niciun drept sa o judec. Doar am spus asta ^_^ E viata ei oricum, nu trebuie sa se bage altii. Fiecare face ce vrea. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Dayuuum):

E naspa totusi cand esti criticat. Ce-ti e si cu vulgaritatea asta... Adica na... E ceva de genul : E vulgar ca se freaca pe scena.

| Dayuuum a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda. dar totusi. Sunt copii care au fost fani hannah sau miley in trecut iar acum cand se uita o pot lua ca exemplu. Asta e grav happy

| Byucc a răspuns:

1. America is a free country
2. Fiecare face ce vrea
3. Nu ascult acest gen de muzica dar chiar imi place de ea deoarece a reusit sa se gaseasca si isi traieste viata fara sa ii pese (nu intr-un mod rau) de ce spun ceilalti.

| Bøøgey a răspuns:

Frate, deci mi se rupe de hana asta a ta. Tot ce stiu e ca are melodii de ****. In rest, nu dau doua flegme pe ce face, chiar daca o da in penibil.

| JohnnyWylde a răspuns:

Nu ma intereseaza Miley Cyrus, mi se pare doar o alta cantareata din multe altele. Pur si simplu nu are nimic care sa o faca mai buna sau nu decat celelalte, nu se diferentiaza cu nimic de alte star-uri. Este la fel de comerciala la fel ca toate celelalte, nu are un stil original (adica toate elementele ce alcatuiesc stilul ei se intalnesc la majoritatea cantaretelor acestui gen de muzica desi, avand in vedere cate sunt admit ca este greu sa mai vii cu ceva original). Dar sa raspund intrebarii tale, probabil ca Miley Cyrus a fost asimilata cu Hannah Montana, modelul adolescentei perfecte, lucru care probabil a deranjat-o si astfel, incearca sa se afirme, sa arate ca este o cu totul alta persoana. Am spus-o si la inceput si o mai spun o data: pentru mine este doar una din multe altele, nu am nimic cu ea, nu imi place muzica ei, nu ascult.

| RexCuParuCret a răspuns:

Ai intalnit-o vreodata si ai vorbit cu ea?
Nu inteleg de ce nu iti faci griji pentru tine si iti faci griji pentru ea.
Crezi ca ii pasa de parerea ta sau de a altora?
Pe mine nu ma intereseaza de ea dar cand vad ce intrebare ai pus deja imi fac griji pentru tine.

| devilmilan a răspuns:

Ba da

| Iuliana2012 a răspuns:

Mie nu-mi place ca este foarte vulgara. Nu ii contest talentul dar, tocmai pentru ca este talentata nu ar trebui sa aduca jucarii sexuale pe scena si sa mimeze in fata fanilor sexul oral. Mi s-a parut sub orice critica: http://wp.me/pvsNX-frn

| aumih16 a răspuns:

Miley cyrus numai are demult 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 acum are 25! e adult cu acte in regula!