| CarinaCary001 a întrebat:

De ce toti baietii sunt la fel? crying Spun ca le plac fetele cuminti dar sunt lesinati dupa cu*ve, iubitul meu m-a lasat pentru una super dezvoltata. chiar toti ganditi cu capul de jos? Sau ce e in neregula cu voi?

11 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Nu stiu de ce generalizezi.Cu siguranta nu toti gandesc la fel, poate doar asteptarile tale sunt prea mari si nu poti vedea dincolo de aparente. Daca ai invata asta si ti-ai face un iubit care chiar sa te aprecieze, nu ai mai avea problema asta.Nu este vina nimanui ca voi visati prea mult pana la o anumita varsta.Si prietenul tau este un idiot, lucru care iti indica clar cat de bine ii alegi.In cazul tau clar are si el vina lui, insa treziti`va la realitate si nu mai visati cai verzi pe pereti in materie de baieti pentru ca in ritmul asta ramaneti insarcinate si singure. Daca tu pici la primul tip care iti zice "pui", ce ai vrea sa se intample?

Bucura`te ca ai scapat de el cum am mai zis, acum esti libera sa incepi sa iubesti si poate de data asta alegi mai bine.

| CarinaCary001 explică (pentru WaterDrop):

Stii faza e ca nu vreau un ALTUL, nu vreau sa am 100 de prieteni, unul si bun. Si ce faci cand vezi ca toti sunt la fel? Eu singura si tristaa si el cu manutele pe curu si tatele aleia. Acum cine a pierdut? El sau eu? EU! Pentru ca ma atasez repede, app sunt virginawinking Nu se pune problema de copii si alte chestii

| WaterDrop a răspuns (pentru CarinaCary001):

Uite aici gandesti gresit.Nu ai pierdut absolut nimic! Incearca sa intelegi asta.Ce naiba sa pierzi? O foarte posibila prima experienta sexuala neplacuta pentru ca este un egoist? O posibila sarcina dintr-o greseala de atasament in care te`ar fi vrajit ca el se poate controla? Faptul ca te va insela mai tarziu cu toate rapandulele dupa ce se satura de tine? Faptul ca te va trata mereu cu curul si va face din tine ce vrea? Faptul ca vei ajunge o casnica neimplinta alaturi de el si cand vei realiza asta pe la 40 de ani va fi prea tarziu? Esti un caz foarte des intalnit, nu este deloc o raritate ce ai patit tu.Suferi pentru ca nu ai destula experienta, insa uneori este bine sa mai asculti si de cei din jur, iar el ti-a facut un bine ca te-a lasat acum, sa nu mai zic ca ai scapat usor, daca ne gandim ca sunt cazuri in care el o inseala, ea vrea sa plece de langa el, iar el o bate si o ameninta ca daca face asta o omoara.Era doar un copil care nu stia ce vrea de la tine, asta e tot.Sunt foarte multi ca el, asa este, INSA, daca inveti sa privesti dincolo de aceste aparente de rahat pe care ti le baga in cap mass-media si prietenii de doi lei, vei vedea ca exista si persoane cu adevarat extraordinare in jurul tau.

Iti faci rau singura in acest moment, pentru ca, asa cum ai spus si tu, lui nu`i pasa.Invata sa nu te mai atasezi atat de repede daca stii ca iti va fi greu dupa.Fii mai precauta.

| UnBroken2016 a răspuns:

Se pare ca nu ii placeau alea cuminti. Big surprize.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Generalizezi dintr o frustrare personala

| Violleta2022 a răspuns:

Carina, tu esti de vina, pentru ca te uiti dupa curvari!
Cauta-ti un baiat serios, unul ca sa fie ca si tine, cinstit, loial, sa te iubeasca si sa fie dispus sa te astepte cu sexul!

| DryIce a răspuns:

Daca tu nu vrei sa te f*** asta e, cauta si el una care vrea. Poate nu erai "distractiva" si jucausa xD

| darrio2007 a răspuns:

Daca tu vrei sa o faci pe sfânta este problema ta.Baiatul s-a dus la una care ii ofera ce vrea.Nu trebuiesc toti baietii judecati doar pentru ca tu nu vrei sa fii ca alte fete.

| CarinaCary001 explică (pentru darrio2007):

Aolo da dupa 4 zile cat am stat cu el vroai sa ma si culc cu el?

| darrio2007 a răspuns (pentru CarinaCary001):

Nu am spus asta. Oricum, ceva nu i-a placut la tine.

| OldSoul a răspuns:

Cum poti spune ca toti sunt la fel?
Sunt 100% sigur ca nu ai fost cu toti baietii.
Daca-ti alegi tu prost partenerii, asta nu inseamna ca toti sunt la fel.