Sunt obsedati pentru ca nu au altceva mai bun de facut decat sa urmareasca niste plagiatori de doi bani. Melodiile nu sunt ale lor ( majoritatea iar cele care sunt cunoscute a fi ale lor 100% au o multime de versuri furate), iar serialul o copie nereusita a serialului Glee. Clisee de doi bani deasemeni. Habar nu am ce pot vedea la ei, insa gusturile nu se discuta... treaba lor.
Mda.
Nici eu nu înţeleg de ce sunt aşa de obsedaţi cu toţi de LaLa Band sau Pariu cu viaţa care mi se par o tâmpenie.
Eu una nu văd nimic interesant la ei, nici la cântecele lor, şi nici la serial.
No offense to their fans.
În fine. Asta este părere mea.
Cei de la mediaPro au facut un marketing si un brand foarte puternic tocmai pentru a prosti gloata. Copii ii idolatrizeaza iar ei sunt doar o unealta de scos bani pentru un trust de televiziune.
Pai sunt populari, frumosi si au un serial de succes. Cum mie imi place Suleyman magnificul asa lor le place pariu cu moartea funda?
Te sustin.
Observ ca unii chiar sunt dependenti de acest serial care nu-i va rostul.
Chiar l-am intrebat pe o prietena de-a mea filmul care ia schimbat viata.
Si ea imi raspunde cu zambetul pe buze ca Pariu Cu Viata.
Ce e asa tare la serialul asta?
Am vizionat si eu 3, 4 episoade dar dupa parerea mea sunt doar niste cupluri care canta.
M
Nici eu nu suport asa ceva dar totusi ma uit la iubiri secrete dar niciodatala tampenile astea doua
E ceva de consum. Doar atat. Nu contest talentul celor care lucreaza la aceasta productie. E vorba de cei care consuma aceasta productie, e vorba de turma ca accepta ceva mediocru pentru ca e clar ca nu pti vorbi despre acei tineri ca sunt niste genii. Sunt niste tineri cu pile. Sunt atatia tineri asa de talentati! Ei de ce nu sunt promovati astfel? Pentru ca nu au pile.
90% la suta dintre fanii lor sunt pusti sau pustoaice de 8-13 ani care in loc sa se uita la desene animate sau, stiu eu, la o emisiune educativa, se uita la ei. De ce?! E o placere sa-i vezi pe aia 2 cum se saruta, sa o vezi pe aia ca vrea sa faca sex cu ala, ca cealalta se bate cu alta pentru altul, sa vezi cum X o inseala pe Y si tot asa. Serialul, intr-adevar unul care reprezinta viata unor adolescenti, este bazat doar pe invidie, violenta etc.
Frate, au mai fost si vor mai fi tenelovele romanesti, dar nu in halul asta :l. Uite, spre exemplu, Inima de Tigan. multora nu le place deoarece e cu " tigani ", dar scopul tenelovelei nu e sa arate ca tiganul ala a furat nu stiu ce, tenelovela evidentiaza discriminarea si rasismul fata de tigani, punand in prim-plan relatia dintre un tigan si o romanca, dar in acelasi timp si neegalitatea celor doua rase.
Iar despre LalaBand. E usor sa mergi prin concerte, sa castigi bani, dar cu versurile altora :l.
Mdaa, generatia, ce vrei . Asta se urmareste, astase va produce.
Fara suparare, parerea mea. Oricum gusturile nu se discuta, deci vizionare placuta celor care se uita.
Nici eu nu ii suport. Nu pot sa inteleg porcaria lor.Cu tot cu serial si cica trupa. Pana si telenovelele mele sunt mai bune decat ei.
Foarte bine...ca deja ne-am saturat de obsedatii astia.
Ii adori pe idiotii aia?(te rog fara contraziceri, e parerea mea).
Si eu urasc One Direction si LaLa Band.
Dar voi nu intelegeti ca din cauza lor mi-am pierdut prietenele? Eram asa buna prietena cu o colega pana cand a aparut serialu' asta tampit(fara contraziceri).
Nu inteleg de ce sunt idioti dar in fine, e parerea ta.Si de unde sa stiu eu de ce ti-ai pierdut tu prietenele? Imi pare rau pentru tine, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i insulti pe cei carora le place LaLa Band.
Scuze de intarziere, dar chiar voiam sa imi spun parerea . Nu stiu de ce toata lumea este asa obsedata de Lala Band si Pariu cu Viata. M-am uitat si eu la acest serial la primele 10 episoade din sezonul 1 si mi s-a parut dragutel, dar apoi totul a devenit mult prea exagerat, gen chestia cum ca cei doi indragostiti au fost schimbati la nastere si familia lui e familia ei si vice-versa -_-... Apoi am renuntat sa il mai vizionez. De asemenea, m-am uitat si la toate sezoanele din Glee si pot spune ca mie mi se pare ca Pariu cu Viata este doar un mare fake ieftin nereusit Glee. Mai mult de jumatate din melodiile interpretate in Glee sunt cantate si in Pariu cu Viata. Pana si actiunea este asemanatoare, petrecandu-se intr-un liceu, cu niste adolescenti care fac parte dintr-un club de muzica (singura diferenta este ca in Pariu cu Viata e oarecum cool sa fi in acel club, iar in Glee cei din clubul de muzica sunt considerati niste ratati si le sunt aruncate in fata slushe-uri). baiatul popular intragostit de fata nepopulara, adolescenta care ramane insarcinata, deci sunt aproape sigura ca Pariu cu Viata a fost "inspirat" din Glee. Si acum haterii vor sari "poate ca Glee ii copiaza pe cei din Pariu cu Viata". Pai Glee a inceput in anul 2009 si continua si in prezent, iar Pariu cu Viata a inceput probabil in 2012? Deci acest lucru nu e posibil. Si ca tot am ajuns la subiectul "Glee vs. Pariu cu Viata", pot spune ca cei din Glee interpreteaza mult mai bine decat cei din Lala Band. De exemplu, nu trebuie sa fi un expert sa iti dai seama ca "Summer nights", "Don't stop believing", "Every breath you take", "We are the champions", "You're the one that i want", "Don't stop me now", "Need you now", "All i want for Christmas is you", "If i die young" (si multe altele), sunt interpretate mult mai bine de catre cei din Glee.