Ce-s cu frustrarile astea? Va jigneste cineva si dupa aceea puneti aici intrebari ca sa fie lumea de acord ca ala e prost si sa va simtiti voi bine.
Jignirea e si ea o forma de respingere.E imposibil sa se inteleaga toti pe subiecte comune.Asta e, treci mai departe.
Ca sa se simta mai bine despre ei, sa se dea smecheri si d astea. Ori probabil sunt gelosi pe tine
Ce te bagi in seama aiurea am pus o simpla întrebare care pana la urma este comuna asa Ca te rog frumos nu imi Răspunde la întrebare dacă te plictisești și nu ai ce face ca poate pe alții ii interesează
E o întreagă filosofie, însă eu o sa mă rezum la 2 cuvinte: INVIDIE SI URĂ!
Oamenii ajung sa jignească pe alti oameni din pricina lucrurilor care le lipsesc.
Iar atunci când ești jignită, sa fii sigura că ești mai presus decât cei care te judeca!
Așa că asta ar trebui sa te facă să te simți bine, nu rău
TPU-ul este ca să ne exprimăm opiniile, dacă nu vrei să-ți mai răspuns la întrebări pur și simplu dă-mi " ignor ".
Jignirile apar in urma unei dispute ce nu au o rezolvare, si ambele tabere nu vor sa ajunga la un compromis. E asa de cand lumea. Razboaiele tot pe tema asta incep.
Tu nu iei in calcul faptul ca cel care scrie topicul nu stie sa explice corect ce doreste si atunci nu-i vina celui care raspunde, ci a celui care nu este capabil sa explice.
Deseori vedem acest lucru pe forum, de la oameni superficiali care nu stiu sa formuleze o fraza, sau sa descrie o situatie.
Cati anisori ai?
Poate esti inca prea micuta sa aintelegi acest lucru. asteapta sa mai cresti, sa ajungi adult si atunci poti gasi raspuns la diversele cauze, pentru care unii jignesc si de ce o fac.
Oamenii sunt diferiti si multi nu stiu ca cei pe care ii au in fata lor sunt dezvoltati mental normal si altii mai inceti, avand anumite deficiente de intelegere.
dar pentru atat lucru nu trebuei s ate frustrezi, doar sa mai pun intrebarea inca odata sau pur si simplu sa spui "nu am inteles, va rog sa-mi explicati ce vreti sa spuneti?"
IM5 întreabă: