Un adevarat rocker nu s-ar compara cu ei.
Si eu ascult rock si ma imbrac in stilul ala dar nu am nicio treaba cu copiii care se numesc rockeri pentru ca asculta jonas sau montana. Anii lor/ prostiile lor, nu ar trebui sa le dai importanta
Daca un copil care isi pune o fata de masa in spate si zice ca e bat-man, care-i faza?
Nu te compari cu ei
Ei nu vor putea sa intreaca originalii cu jonas si montana
Fii rocker adevarat si nu le da importanta!
Si eu la fel.Deci hanna montana sau miley cyrus cum vrei se incadreaza in genul pop rock dar se axeaza mai mult pe pop deci cam asa sta treaba cu ea.Si jonas tot pe pop mai mult dar si pop rock.Eh oricum ramai la hard rock heavy metal si orice asculti acolo ca tot rockul original tine de foame
Pai nu stiu eu dar nu o sai vad pe tipi aceia sub forma de rockeri nici odata ok
Da eu nu le dau importanta dar prieteni mei fani mari si tot zic eu sint rocker si mi se pare jenant ca eu un tip care asculta hard rock sta cu copii care au 13 ani si se dau cu sania si se zic rockeri si eu le zic ca nu-s rockeri ca sa nu ma mai faca de ris si nu cred ca este un lucru egoist poate un pic mersi de RASPUNS
E ok. Eu ascult mai mult Hip-hop dar nu neglijez Rock-ul pentru ca am crescut cu amandoua. Pana la varsta de care te iei tu. Sunt in aceeasi situatie, ascult hip-hop de la gradinita, stiu toate piesele din cap si astazi se trezesc cocalarii pl-ii sa vina la mine si sa "imi dea peste nas" ca vezi doamne ce RAPPERI.sunt ei, care pana ieri ascultam manele si s-au trezit sa domine pe cine nu trebuie. Iar eu fiind fata nu prea am ce sa zic, tac si imi vad de treaba mea, muzica mea, viata mea. PUNCT.
Pai si eu ascult hard metal de la 5 ani si am 14 deja. si ei acum 2-3 zile asculta pop rock si inca se numesc rockeri pai mersi de raspuns ar trebui sa fii TPU expert