| UmbraDeVulpe a întrebat:

De ce unii oameni dupa ce le spui de unde esti nu te mai baga in seama dupa ce i intrebi si tu pe ei de unde sunt? Care e faza totusi? Nu raspund pentru ca ei sunt mai departe si se gandesc ca atunci nu mai are rost sa iti raspunda sau?

28 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Cam da. Caută ceva mai aproape și mai ușor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciudată...

Răspuns utilizator avertizat
| carevaescu a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Dacă te referi la online, atunci vei întâmpina multe feluri de oameni. Unii vor dori să te cunoască, alții vor dori să te folosească, alții își ocupă timpul și tot așa. Nu poți generaliza.

La modul teoretic, fără să dai mai multe detalii despre unde ai vorbit cu acea persoană, da, este posibil, dar extrem de improbabil.

| RAY a răspuns:

Nu poți fii pe placul tuturor in viața

Depinde ce platformă ai folosit. Cum ziceam, teoretic da, dar extrem de improbabil.

Dacă spre exemplu ai folosit o platformă care îți expune IP ul și distanța, atunci un hacker deștept ar putea știi exact unde locuiești, spre exemplu.

Mai mult de atât cu adresa IP ar putea intra în dispozitivele tale dacă acestea sunt nesecurizate.

De asemenea întrebarea "de unde ești" poate fi doar un o metodă de tragere de timp.

Toate acestea sunt posibile la modul teoretic, nu mi imaginez că cineva te ar tinti exact pe tine.

Are o securitate îndoielnică. Dar repet, nu ai suficiente motive de îngrijorare.

Securizarea dispozitivelor este o temă vastă și imposibil de explicat aici. Vestea bună este că dacă știi un pic de engleză și ai internet - evident că ai- poți găsi toate informațiile online. Baftă.

Presupun doar. Nu sunt mulți capabili de așa ceva, asta înseamnă că șansele să dai peste unul randomly sunt extrem de mici din start. Și pentru că sunt puțini, și totuși am un timp limitat și ei, își vor utiliza abilitățile către un scop care merită din punctul lor de vedere. O persoană oarecare pe apropo nu este o țintă suficient de atrăgătoare încât să și irosească timpul.

Dacă te interesează tema securității cibernetice, vei afla și despre site urile cu risc sporit, cum să le identifici cum să le gestionezi și tot așa. Din nefericire va trebui să parcurgi această etapă on your own. Baftă

Dacă citești un pic mai sus am spus că are securitate îndoielnică. Eu personal nu l aș folosi.
Ceea ce am zis despre probabilitatea ca acea persoană care te a întrebat și te a lăsat baltă să fie hacker este doar atât o probabilitate, și una extrem de mică. Cu cât stai mai mult pe un site vulnerabil precum apropo cu atât cresc șansele. Sper că are sens ceea ce zic aici

Poți spre exemplu să nu l mai folosești laughing

Un prim pas ar fi să folosești un VPN, să nu dai informații personale, nici măcar emailul personal. Să folosești un browser securizat de pe un calculator și nu de pe telefon. Folosește un firewall puternic care să interzică conexiunile către calculator (inbound). Dacă îți cere email pentru autentificare, creează un cont nou care să nu aibă legătură cu viața ta personală. Ăștia ar fi primii pași.

| dullcat a răspuns:

Nu ai mai pus aceasta intrebare si in trecut?

| Devoratorul a răspuns:

Mama ce discutii aici eu hackerulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei voi sa afle despre tine, iar tu sa nu știi nimic despre ei! E normal în online unde toți sunt falși