| мαяιє a întrebat:

De ce unii oameni sunt contra persoanelor care au o orientare sexuală diferită? Nu de alta dar acum câteva zile am dat peste cineva care îi ura pe cei care sunt gay.

9 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Pentru ca populatia devine pe zi ce trece tot mai ignoranta. Ignoranta este in sine o consecinta a faptului ca nimeni nu mai promoveaza cultura, rpea putini o mai sprijina si mai lupta pentru ea in timp ce majoritatea promoveaza incultura si prostia precum si tendinte de manipulare a masei. In acest fel oamenii devin indoctrinati si dezvolta pareri preconcepute si tendinta de a judeca cu orice pret. Frustrarea este un alt factor care duce la aceste manifestari impotriva a orice iti convine tie, manifestari violente in general.

| Alexici a răspuns:

Eu una nu sunt contra. Ba chiar încurajez și respect aceste persoane. De ce sunt contra, sincer, nici eu nu înțeleg. Îi critică, îi judecă. Asta doar pentru că sunt diferiți. Asta e, nu poți trece peste criticile și insultele primite de la oameni care clar nu își pot vedea de propria lor viață. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca oamenii au tendinta sa ii accepte mai greu pe cei diferiti lor.

| MissxD a răspuns:

Pentru ca le este scarba sa vada 2 femei sau 2 barbati sarutandu-se. Poti fi impotriva, neutra sau pro celor gay. Parerea ta totusi nu va influenta pe nimeni... multi sunt revoltati cand este vorba de gay, fie pentru ca sunt scarbosi, fie pentru ca Dumnezeu a facut ca barbatul sa fie doar cu femeia! Cel mai bine este sa fi neutra happy doar sunt si ei oameni!

| Daniel2332 a răspuns:

Poate pur si simplu nu-i intelege pe persoanele gay eu de exemplu nu-i inteleg pe barbatii gay sau pe femeile hetero...te-ai prins? laughing

| мαяιє explică (pentru Daniel2332):

Nu.

| Daniel2332 a răspuns (pentru мαяιє):

Adica nu-i inteleg pe barbatii carora le plac barbatii sau pe femeile carora le plac barbatii doar femeile carora le plac femeile [lesbiene] ce sa nu-ti placa cand vezi 2 fete sarutandu-se? laughing P.S.: eos baiat ca sa nu fie nicio confuzie.

| Liviu a răspuns:

Marie,cum ar fi daca ai afla ca ai fost infiat/infiata si parinti tai sunt 2 'Cu.risti' te-ai simti mai bine atunci?

| мαяιє explică (pentru Liviu):

Sincer, da.