| Flowerz a întrebat:

De ce unora nu le place matematica? De exemplu mie imi place foarte mult matematica, iubesc matematica! Nu este deloc grea, este foarte frumoasa!

Răspuns Câştigător
| urban01 a răspuns:

Mie imi place spportul laughing la mate-dorm
la romana-ascult muzica la fizica-vorbest prin mesaje
la chimie-mananc seminte
la biologie-nu stiu ce naiba fac da numai biologie nu fac laughing
depinde de genul de persoana care esti.eu sunt genul spontan hiperactiv si cu caterinca non-stop.u?

10 răspunsuri:
| Eternitas a răspuns:

Bună!
Sinceră să fiu nici mie nu îmi place matematica. M-am dat pe profil uman doar să scap de ea... mi se pare foarte grea, mai ales sunt multe formule de reţinut care se aplică la multe probleme, trebuie multă atenţie şi concentrare. Ai nevoie de "memorie de elefant" pentru a putea reţine tot. Unele chestii sunt chiar banale la algebră dar la geometrie s-a pus pauză. Atunci când nu pricepi o lecţie şi se trece peste ea rămân goluri, dar eu am învăţat mereu şi tot nu mă încântă cu nimic... în fine, fiecare cu opinia sa.
Pa, pa

| NuamnumesuntANM a răspuns:

Mie imi place mate si fizica si sunt la stiinte ale naturiilaughing si la chimie is pffrolling on the floor

| RazvyP a răspuns:

Poate altii prefera alta materie de exemplu romana si poate cred ca matematica este foarte grea.happy

| Eternitas a răspuns (pentru RazvyP):

"Poate cred că matematica este foarte grea", nimeni nu crede. Chiar este foarte grea! De exemplu, am nişte colegi în clasă care încurcă teoriile şi nu se descurcă deloc laughing, până şi profesorul are nevoie de gândire pentru o problemă simplă, nimeni nu poate ţine pasul cu această materie. Şi nu te contrazic, chiar îmi place româna! Nu e la fel de nemernică ca matematica.

| Oanaa82 a răspuns:

Pai,unora nu le place pentru ca li se pare grea.Mie una nu pot sa spun ca nu imi place matematica, dar nici ca o iubesc.Iti trebuie foarte multa logica si concentrare la matematica. Daca nu ai fost atent 3 secunde ai pierdut firul problemei/exercitiului.Si sunt unele probleme/exercitii care trebuie doar sa te gandesti foarte bine la ele, sa iti dai seama ce trebuie sa faci ca in rest sunt foarte usoare.

| madyddd a răspuns:

Uite eu personal URASC matematica. Toate acele numere, formule de reţinut care se aplică la multe probleme... pfff... orice altceva dar nu asta. despre geometrie nici sa nu se aduca vorba laughing

| crysty97 a răspuns:

Fiecare om estte unicat in felul lui eu nu ma prea descurc la mate dar ma descurc la bio si la chimie deci intelegi u

| Aniu a răspuns:

Urasc stiintele exacte gen mate, fizica, chimie. Sunt genul creativ, desenez si cant la chitara happy

| Ilie_Cosmin_1990 a răspuns:

crying CUM MA SA ITI PLACA MATEMATICA? EU O URASC DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. De ce sa invat matematica ca no sa am fac contabil sau arhitect sau mai stiu eu ce. dar daca tu crezi ca e frumoasa matematica e trebuie ta. a da poate e frumoasa aia din clasa a 5 a da mai departe nu >> straight face

| Ezikel a răspuns (pentru urban01):

rolling on the floor))))
Suntem cumva colegi de banca? Ca si eu fac la fel laughing)