| bytzy09 a întrebat:

De fiecare data cand intru pe google imi apare mesajul asta
""You attempted to reach www.google.ro, but the server presented an expired certificate. No information is available to indicate whether that certificate has been compromised since its expiration. This means Google Chrome cannot guarantee that you are communicating with www.google.ro and not an attacker. Your computer's clock is currently set to Thursday, July 17, 2014 5:37:51 PM. Does that look right? If not, you should correct the error and refresh this page.
You should not proceed, especially if you have never seen this warning before for this site.""

"https" din bara de adrese imi apare taiata cu o linie rosie si in fata ei e un x tot de culoare rosie

de azi nu-mi mai merge nici facebook-ul imi apare doar pe o portiune mica in partea dreapta dar faca nici o poza
de asemenea

ce vrea sa insemne asta am mai auzit persoane care au patit asta dar nimeni nu stie de ce

are careva vreo idee care-i faza?

2 răspunsuri:
| smil3y2002 a răspuns:

Presupun ca ai Windows 7, 64 bit.
Se pare ca foarta multa lume are aceste probleme ( eu deocamdata nu). Insa momentan nu se stie exact de unde vine problema. Chiar si daca il dezinstalezi si il reinstalezi problema o sa revina dupa un timp.
Pana cand vor scoate un nou update la Chrome te sfatuiesc sa folosesti alt browser cu care sigur nu ai intalni aceste probleme.

| bytzy09 explică (pentru smil3y2002):

Nu-mi mergea de nici un browser... era data de vina era iulie in loc de ianuarie am schimbat-o si acum merge ca nainte ...numi explic nici eu ce are data de a face dar merge dupa ce am schimbat-o