Mersi deci la 14 ca am 13 si imi creste pe jumatate mersi cum am promis funda ta meritata
Omule salut un rockar destept nu e decit un tocilar eu invat pe 9 si ma grabesc deci n-am timp de gramatica ok calmeaza-te si nu te baga daca nu vrei ok pas
Sunt fată, speram să-ţi dai seama după nume dar în fine.
Un rocker deştept nu e decât un tocilar? Ca să ştii şi tu, iq-ul nu are legătură cu notele pe care le ei la şcoală. N-ai timp de gramatică? Mda, m-ai lămurit.
And btw, sunt calmă. Degeabă te chinui să pui acum cratima, ai dovedit bine înainte că nu ştii unde să o pui. Să nu mai zic că nu ştii rostul virgulei şi rostul punctului şi nici când se foloseşte î din a şi când î din i. Nici cu engleza nu stai prea bine. Te rog nu te da mare că eşti rocker când ai toate 'calităţile' astea.
Doamne ce-am mai ras.(multumita.pe bune, stii ce aici nu e limba romana e un sait tare care te ajuta si tu u esti profa ca sa-mi zici ce si cum si nu am citit idul sorry si cu english stau bine in a doua am luat diploma la english ce chestie virgula si punct ma lasi hahahahha
Ce bine stai tu cu engleza! 'rockar', 'sait', ai putea să-mi fii profesor!
Nu trebuie să scrie mare pe prima pagina 'A SE VORBI CORECT DPDV. GRAMATICAL', e o chestie care ţine de educaţie şi bun simţ. Dar e clar că duci lipsa de amândouă. Să ghicesc, 'rockarule', asculţi Jonas Brothers?
Ok o sa incerc deodata dupa tine mai taci nu te baga ok
Da buna gluma ascult godsmack ei sunt metalist si tu rockarito asculti hana montana
Ah! Godsmack, m-ai dat gata! Nu ştiu ce te face să crezi că ascult Hannah Montana, dar nici nu-mi bat capul. Se vede clar ce-i de tine. Din cauza specimenelor ca tine unii au o părerea proastă despre rockeri.
O să-mi dea foc la casă? Really dude? Really? Ştii cât de stupid sună asta?
Am dreptul să răspund. Rockerii nu sunt ciudaţi. Defineşte ciudat. Dar ca să nu mă chinui să-ţi explic, dacă-mi amintesc bine am pus o întrebare despre normalitate. Caut-o, citeşte răspunsurile şi gândeşte-te ce înseamnă să fii normal. Încă mai vrei să fii 'normal'?
Apoi, ca să ştii, viaţa mea nu-i falsă. Cum poate să fie falsă? Nu mai folosi cuvinte a cărui înţeles nu-l cunoşti. De fapt, o duc foarte bine.
Tu nici măcar nu ştii ce ascult şi deja îi insulţi. Godsmack sunt mici copii pe lângă ce ascult eu. Nici dacă ar cântă o eternitate întreagă n-ar ajunge la nivelul adevăratelor formaţii de rock. Nu mă înţelege greşit, nu zic că Godsmack sunt o formaţie proastă, doar că e prea comercială. Şi n-ai cultura muzicală dacă-i comparii cu Metallica, AC/DC, Iron Maiden şi mulţi alţii.
Tu vrei să pari 'dur', că asculţi metal. Ţi-aş sugera să asculţi puţin speed metal, dar mie că nu poţi procesa aşa ceva.
Ah! Şi de ce crezi că-mi pasă mie de părerea ta faţă de mine? Crezi că mă doare undeva dacă tu mă credeai 'tare' şi acu te-ai răzgândit? Te înşeli. Atât am avut de spus.
Da haios se vede ca ma cunosti pina la -1000 eu nu vreau sa par dur si nici normal eu n-am zis ca rocaeri sunt ciudati am zis ca tu ii faci sa para asa si da foc la casa distrugere si stiu ce zic si mie nu-mi pasa ce crezi tu de godsmack si de muzica ta de fetite mici metalul e batrin din 70 ok si gata propun sa ma lasi in pace pina numi perd cumpatul bine si cind zic ca nu vreau sa fiu normal inseamna ca sunt rocker si ei nu-s normali ei sunt de 2 ori mai tari ca cei normali ca tine tu asculti metal si te numesti normala adica asculti doar ca ...asa pe degeaba si nu pui pret pe asta esti falsa cu totul mai mult decit credeam esti doar un house simplu si ei sunt buni dar tu esti mai prejos de asta ok
Okay, cu toate că n-am înţeles mare lucru din răspunsul tău datorită gramaticii tale sclipitoare, am înţeles că eşti incredibil de prost.
Ai insultat formaţile bune de rock.
Okay, îmi retrag cuvintele, tu nu faci rockerii de râs. Tu nu eşti rocker.
Doi la mână, n-ai îneles ce ţi-am spus despre normalitate.
Atât am avut de spus. Ah şi repet, nu mai folosi cuvinte al cărui înţeles nu-l ştii!
Ah eu is rockar si numai zic nic poti sa scrii da raspuns nu mai vezi si n-am insultat formatii bune pe tine si din raspunsul tau celalalt am inteles ca esti o mare proasta o cascata o bagacioasa o idioata o animala timpita scoasa din dracu stie de unde ok si gata n-am ci descuta zi mersi ca nu stiu unde locuesti ca ar fi tare bine si tu nu esti o rockera esti doar o timpita care se da mare rockera tu esti decit o cirpa murdara crede-ma asta e cel mai bun lucru pe care til pot spuune
Pierdeţi cumpătul din partea mea. Îmi e tot aia. Crezi că mişti pe cineva cu insultele tale? Nu mă cobor la nivelul tău.
Îmi e de ajuns să-ţi spun că rocker nu eşti oricât ai susţine tu asta, dar în schimb eşti agramat şi dai dovadă de prostie prin comportamentul tău.
Tot cemi zici tu e un fleac putin ma misca si crezi sau nu eu is rocker si nu mai zic nimic
Eu îţi spun adevărul, nu-mi pasă dacă te mişcă sau nu. Dar după frustarea de care ai dat dovată în răspunsurile anterioare ceva îmi spune ca te-a mişcat. Poţi să negi dacă te face să te simţi mai bine.
Paulla lasa-l ca e copil nici nu s-a prins cum se scrie ''rocker'' el tot scria rockar dupa cum i-ai spus ca e un tocilar e un tocilar cu t mare si site el il scrie sait.
anonim_4396 întreabă: