Buna, nu conteaza varsta, atunci cand crezi tu ca e nevoie de o epilare sa te simti mai comod, oricum ca fata tot vei ajunge sa te epilezi, ca asa e mai estetic si mai igienc, acum depinde de prefrinta fiecarei fete, nu e o varsta anume, dar totusi daca nu ai par mult doar cateva fire, nu are rost sa te epilezi, daca ai mult si se observa foarte tare, atunci nu ai decat sa o faci!
Nu trebuie sa ai o anumita varsta.ideea e sa te lase mama ta.Am auzit cazuri in care mama nu isi lasa fiica sa se epileze sau sa se rada la axilesi, bineinteles, sa ai ce epila
Eu zic ca nu trebuie neaparat o varsta pentru asta.Pentru ca am vz persoane la 16 ani care inca nu au facut-o si altele la 12 care se fac
depinde cat de mare il ai... daca tu simti nevoia ca e momentul, de ce nu? si asa nu ai nimic de pierdut.Ba chiar mai mult, te simti mai ingrijita asa.
Nu este o varsta anume, dar multe fete, si eu dealtfel, au inceput de pe la 12 ani.
Eu ma epilez de la varsta de 12 ani si niciodata nu am intrebat`o pe mamaot sa ma epilez? Intram in baie si ma epilam. Daca mama nu m`ar lasa sa ma epilez tot as face`o. Nu este corpul ei.
Sant de aceeasi parere cu ceilalti... Nu trebuie sa ai o anumita varsta... eu si cu prietenele mele de pe la 12-13 ani am inceput sa ne epilam` ... eu zic sa incepi sa te epilezi atunci cand simti tu nevoia...`
Buna!
Nu exista o varsta anume pentru asta, ci cand simti tu ca e nevoie.
Eu cam de la 12 ani ma epilez.
O zi placuta!
Atunci când ai nevoie, nu neapărat la o vârsta anume, deoarece fiecare dintre noi avem grade de dezvoltare diferite. Părul nedorit trebuie înlăturat pentru a te simți mai confortabil si mai frumoasă
Unele fete încep de la 12 ani, altele de la 14, nu contează vârsta atâta timp cât te simți bine în pielea ta. Acum nu prea mai este nevoie pentru că deja este iarna, si nu prea îi mai văd rostul. Dar tu ești cea care alege
Mult succes
Pai acum depinde daca ai ce sa epilezi! De exemplu eu m.am eplilat de la varsta de 12 ani...cred! Da, am avut ce sa epilez! Acum depinde de fiecare, adica cat de mult trebuie sa se epileze, adica intelegi tu!
Daca crezi ca e nevoie fa-o... cel putin mie nu imi plac fetele care nu se epileaza
Cati ani ai? stii am putea vorbi...si eu sunt in aceeasi situatie!
ai reusit sa te epilezi?DDDD
Vreau si ajutooorrpls
Stii uh`...adica noah...
Eu am inceput de la 14 ani, mai devreme te sfatuiesc sa nu incepi deoarece e bine sa mai copilarezi pana atunci plus ca ai toata viata timp de epilat