Mai. eu am mers la discoteca cred ca pe la 5-6 ani.. Eram mica si ma luau verisoarele mele.[una dintre ele era barmanita acolo] .iti dai seama ca nu eram deloc impresionata. fiind mica . eram ocupata. cu [sucurile. jucariile] . Acum depinde si de parinti. daca sunt intelegatori poti merge si de la 10 ani [insa cu persoane mai mari decat tine ]. sau normal. 16-17 ani. atunci cred ca vor fi parintii total de`acord
Depinde ce fel de discoteca, club.cred ca dupa varsta de 15 ani jumatate ai putea avea aprobarea parintilor.Nu cred ca la varsta de 12/13 ani ai ce sa faci intr-un club.
Discoteca nu e cosmos sa nu poti ajunge. Daca ai 3 ani si ai invatat sa faci pasi poti sa te duci la discoteca. Mare smecherie.
Normal dupa 10 ani, eu am fost in tabara la 11 ani in discoteca si nu mi s-a spus nimic, dar era TABARA si aveam aprobarea parintilor si a profilor!
Depinde in ce club, discoteca mergi, la unele trebuie sa ai minin 18 ani sau poti sa intri la orice varsta, iar fiind minor, insotit de un adult; X
De la 14 ani ca stii ce e ala un dans si depinde de parinti cum ii ai ca poate nu te lasa nici la 18.
scumpika01 întreabă: