| AndreeaDeea2 a întrebat:

De la ce varsta se poate bea cafea, eu am 16 ani si beau 3in 1 si uneori cafea fara cofeina

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copiii cu vârsta între șapte și nouă ani trebuie să nu depășească 62, 5 de miligrame de cofeină pe zi, cei între 10 și 12 ani trebuie să consume cel mult 85 de miligrame de cofeină, în timp ce adolescenții de peste 13 ani pot bea circa 2, 5 miligrame de cofeină/kilogram corp, dar nu mai mult de 125 de miligrame de cofeină pe zi.

| Xdreaper21 a răspuns:

De obicei dupa 30 de ani
Eu nu am 19 ani si am baut cafea o singura data cand era foarte mic sa vad cum e dar nici atunci multa am bagat limba un pic si gata

| WaterDrop a răspuns:

De la aceiasi varsta cand ai inceput sa papi si ciocolata.Desi majoritatea nu au nevoie de aceasta apa murdara si este mai mult un obicei/moft sau metoda de umplere a timpului pentru ca efectul ei nu este la toata lumea cel scontat

| Freya1 a răspuns:

Normal nu e foarte bine ca este destul de nociva si creaza dependenta fie ea si 3 in 1.Eu am inceput sa beau pe la 19 ani 20 si doar din aia 3 in 1 si acum daca nu beau una pe zi macar ma doare capul groaznic.Esti cam mica sa incepi cu vici din astea nu de alta dar nu iti fac bine la sanatate

| AndreeaDeea2 explică (pentru Freya1):

Am incercat aa inlocuiesc 3in1 cu cafea fara cofeina, deoarece daca nu beam o zi aveam dureri fooarte mari se cap, si ma gandeam ca poate cafeaua e mai sănătoasă decat 3in1

| Freya1 a răspuns (pentru AndreeaDeea2):

De asta ti-am zis ca e nasol daca te apuci de ele ca nu te mai lasi e drog practic cofeina