| MrsDETECTIVE a întrebat:

De la o vreme, sunt foarte trista, pierduta. nici nu-mi amintesc cand am ras ultima data fara sa ma prefac.
Dar in ultimele 3 zile, imi vine sa plang intr-una, fara sa se intample nimic special. Sunt extrem de neincreazatoare in mine...
Am inceput sa ma uit la Jurnalele Vampirilor, si cred ca de aceea. Viata Elenei e atat de frumoasa, incat ma face sa-mi doresc si eu sa am viata ei.

Răspuns Câştigător
| MissAvocado a răspuns:

Te inteleg perfect sad Ai grija sa nu intri in depresie... Uita-te la poze amuzante, asculta muzica trista si gandeste-te. Tu esti in viata reala, Elena si restul sunt niste personaje ce fac parte doar din lumea fictiunii, ele mor odata ce se termina serialul happy nu exista, sunt niste produse ale imaginatiei creatoare, daca intelegi ce vreau sa zic... nimeni nu are cum sa aiba viata personajelor din seriale desi mi-as dori si eu sa fiu ceva personaj pe acolo sa fiu prietena lui jeremy laughing blushing Daca vrei si crezi ca te ajuta cu ceva lasa-mi un mesaj privat cu id-ul tau si te caut eu ca sa vorbim big grin am trecut cam prin aceeasi problema :*

3 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

La cum vorbesti esti cam mica. ce citesti tu, nu-s pentru tine. incearca sa le lasi, ca la o varsta foarte frageda, unele carti influenteaza mintea. lasa-le 1 saptamana si inlocuieste-le cu altele de varsta ta. ai sa vezi schimbarea

| AnnonymusIsNotAvailable a răspuns:

rolling on the floor))))))))))) Chiar credeam că e ceva serios, dar când am văzut ultima fraza m-a bufnit râsul. Seriosly? Get a life! laughing

| MrsDETECTIVE explică (pentru AnnonymusIsNotAvailable):

E ceva serios. Altfel nu mi-as irosi timpul laughing))) :*